Kadıköy’de gündem sohbetleri başlıyor

Kadıköy’de gündem sohbetleri başlıyor

Vakıf Katılım

Yaşanmakta olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ön plana çıkan sanal buluşmalara Kadıköy Life Dergisi de katıldı. Dergi yönetimi, “Kadıköy’de Gündem Sohbetleri” başlığı ile start verdiği buluşmaların büyük ilgi görmesi bekleniyor.

SORUNLAR, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ…

Moderatörlüğünü Oyuncu Gülay Say’ın yapacağı “Gündem Sohbetleri” programının ilk konuğu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı olacak. 8 Mayıs Cuma günü saat 15.00’te başlayacak olan canlı yayın, yaklaşık 1 saat sürecek. Bu süre öncesinde Kadıköy Belediye Başkanı’na iletilmesi istenen sorunlar ve çözüm önerileri toplanacak. Canlı yayın sırasında sorunlara Başkan Odabaşı cevap verecek…

HER HAFTA SONUNDA FARKLI İSİMLER…

Yapılan açıklamada, Kadıköy Life Dergisi’nin “Sanal Buluşmaları” sadece Covid-19 salgını sürecinde değil, normal zamanlarda da devam edecek. Her defasında Kadıköy, çevre, kültür sanat ve sağlığımızla ilgili konular üzerine söz sahibi veya yetkili isimlerle bir araya gelecekleri bilgisini de paylaşan dergi yönetimi, “Bu cuma günü (8 Mayıs) saat 15.00 öncesinde @kadikoylifedergisi Instagram hesabında buluşmak üzere tüm takipçilerimizi bekliyoruz…” dedi.

BAŞKAN CEVAP VERECEK…

Say Sanat işbirliğiyle gerçekleşecek olan “Gündem Sohbetleri” canlı yayınlarının moderatörlüğünü, Yeldeğirmeni’nin ilk ve tek oyunculuk atölyesi Say Sanat’ın kurucusu Oyuncu Gülay Say yapacak. Kadıköylülerin öğrenmek istedikleri  konuları Say soracak, Başkan Şerdil Dara Odabaşı cevap verecek.


Hibya Haber Ajansı