Yeni nesil sanat galerisi Artopol'un açılışına ünlü isimler katıldı

Yeni nesil sanat galerisi Artopol'un açılışına ünlü isimler katıldı

Vakıf Katılım

. İş ve sanat dünyasından Nefise Karatay Day, Emin Hitay, Erol Özmandıracı, Naz Elmas Özmandıracı, Cem - Hülya Kalyoncu, Mehmet Ali – Jülide Berkman, Murat – Rima Kolbaşı gibi ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen açılışta sanatseverler, “Union by Artopol” ve “Yiğit Yazıcı Workshop” grup sergilerini de deneyimleme şansı yakaladılar.

 

 

42 Maslak Shopping Mall, Pınar Türker Uygun’un yirmi yılı aşkın deneyimleri üzerine kurduğu, kurumsal sanat platformu Artopol Sanat Eserleri Tic. A.Ş.’yi bünyesine kattı. Farklı ve yepyeni bir oluşum olan Artopol, Nefise Karatay Day, Emin Hitay, Erol Özmandıracı, Naz Elmas Özmandıracı, Cem - Hülya Kalyoncu, Mehmet Ali – Jülide Berkman, Murat – Rima Kolbaşı gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı bir davetle kapılarını açtı. Bu özel gecede misafirler, “Union by Artopol” ve “Yiğit Yazıcı Workshop” grup sergilerini de deneyimlediler.

 

Artopol Sanat Galerisi, Nilay Özenbay, Nihan Yardımcı Çetinkaya ve Burcu Bulak’ın son dönem eserlerine yer veriyor. Bünyesinde her bütçeye ve her zevke uygun eserler yer alıyor. Türkiye ve uluslararası sanat piyasasında kabul görmüş seçkin sanat eserleri, farklı tekniklerle yapılmış tablolar, edisyonlu sınırlı baskılar, heykeller ve dijital sanat eserlerinden oluşuyor.

 

Uluslararası standartlarda farklı ve iddialı mekânıyla Artopol, 42 Maslak Shopping Mall’un 5’inci katındaki Art!SPACE’te yer alıyor. Sanat deneyimini en iyi şekilde yaşatmayı ve doğru sanat eserini doğru fiyatla alıcısına ulaştırmayı hedefleyen galeri, bu kapsamda sanat eseri alımında tüm kredi kartlarına vadesiz taksit imkânları sağlayan tek galeri olma özelliğini taşıyor.

 

Galeri hakkında detaylı bilgi için: www.artopol.com veya Instagram hesabı: “artopol_gallery”yi ziyaret edebilirsiniz.

 

42 Maslak Shopping Mall Hakkında:

 

Gastronomi, alışveriş, eğlence ve sanatın buluştuğu sıra dışı bir karma yaşam merkezi olan 42 Maslak Shopping Mall, modern bireyin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlandı. Alışılagelmiş alışveriş merkezi konseptinden oldukça farklı bir yapıya sahip olan 42 Maslak, misafirlerine ofis saatleri dışında, geceleri ve hafta sonları da yaşayan, hareketli bir kültürel ve sosyal yaşam sunuyor. İstanbul’un en yeni gösteri merkezi ininal Espor Arena’da bulunan “Sahne 42”deki çocuk etkinlikleri ve tiyatroları ile İstanbul’da yaşayan ailelere yepyeni bir eğlence anlayışı sunuyor. Eğitici ve eğlenceli etkinlikleriyle Imagıneer Kids, küçük misafirlerine fantastik bir dünya vaat ediyor. Yüzü aşkın benzersiz tasarım markalarını tek bir çatı altında toplayan konsept alışveriş mağazası Modül İstanbul Design, ev tekstili, giyim, aksesuar, çanta, özgün takılar, çocuk giyim ve ayakkabı gibi farklı ürün segmentindeki markalarıyla alışverişe farklı bir boyut katıyor. 42 Maslak’ta yer alan Türk Lezzet Müzesi, 81 ilin binlerce çeşit özgün ve kaliteli lezzetini modern bir sunumla hijyenik standartlarda gastronomi tutkunlarına sunuyor. Maslak bölgesinin sanat çekim merkezi olma yönünde ilerleyen Art!SPACE Gallery ise çatısı altında yer alan Artopol Art Gallery, Yigit Yazıcı, Vision Art Platform, Luca Fine Art Gallery gibi bir çok farklı galeri ve sanatçı atölyeleriyle sanat tutkunlarını bekliyor.

 


Hibya Haber Ajansı