Loomis küçük değerli Paket’e yoğun ilgi

Loomis küçük değerli Paket’e yoğun ilgi

Vakıf Katılım

Loomis’in küçük ve değerli paketleri sigortalı olarak taşıma hizmeti büyük ilgi görüyor. Bir yılda 200 binin üzerinde işlem yapıldı. En çok talep kuyumculuk sektöründen geldi.

 

Değerli eşya ve para taşımacılığında dünya devi Loomis, yurtiçi 5 bin, yurtdışı 50 bin dolara kadar küçük ve değerli paketleri Loomis güvencesiyle sigortalı olarak istenilen yere ulaştırılıyor.

Bireysel ya da kurumsal müşteriler için geliştirilen bu özel hizmet ile ister mücevher isterse değerli bir makina parçası olsun, gönderiler kapıdan alınıyor ve Loomis güvencesiyle istenilen yere zamanında teslim ediliyor. Paketler, yüzde 100 sigortalı olarak taşındıkları için maddi risk de ortadan kalkıyor. Yurtiçinde en çok gönderim İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Niğde ‘den yapılırken, yurtdışına gönderim ağırlıklı olarak Avrupa ve Amerika’ya gerçekleşti.

Değerli küçük paket hizmetine özellikle kuyumculuk sektörünün büyük ilgi gösterdiğini belirten Loomis Türkiye COO Oğuz Tüzün, “E ticaretin gelişmesi, taksit seçenekleri, gram altın satışı bu konuda önemli bir rol oynadı. Yurtiçi olduğu kadar yurtdışına da gönderimlerde ciddi bir artış gözlemliyoruz. Biz bu hizmet ile değerli küçük paketlere, yurtdışına çıkma özgürlüğü de getirdik. Sadece kuyum sektörü için değil, diğer e ticaret firmaları içinde güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Loomis olarak sektörümüzün ihtiyaçlarına hızla cevap vermek ve çözümün bir parçası olmaktan dolayı da mutluyuz” dedi.

Loomis Hakkında

Dünyanın en büyük nakit yönetim ve kargolama şirketlerinden biri olan İsveç kökenli Loomis, 2011 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alıyor. Şirket, para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor. Loomis Türkiye, bugün itibariyle Türkiye’nin tamamına hizmet ulaştırıyor.


Hibya Haber Ajansı