SIXT rent a car, “Gezen Şube” ile Türkiye yollarında

SIXT rent a car, “Gezen Şube” ile Türkiye yollarında

Vakıf Katılım

SIXT rent a car, “Gezen Şube”si ile araç kiralama hizmetini bulunduğunuz yere getiriyor.

Türkiye’de 23 şubeyle faaliyet gösteren SIXT, “Gezen Şube” ile araç kiralama sektöründe bir ilke imza atıyor. Gezen Şube, 10 Temmuz’dan itibaren sırasıyla Bodrum, Çeşme, Bursa ve İstanbul’da hizmet verecek.

Konuyla ilgili bilgi veren SIXT Türkiye Genel Müdür Vekili Murat Timur, Gezen Şube ile SIXT rent a car hizmet ağını genişleteceklerini ve yıl sonuna kadar birçok yenilikçi uygulamayı araç kiralama sektörüne kazandıracaklarını belirtti. Timur, sözlerine şöyle devam etti: “Gezen Şube uygulamamız ile sabit bir şubemizin verdiği tüm hizmetleri ve filomuzda bulunan tüm marka/model araçları müşterilerimize sunacağız. Volkswagen Crafter’i modifiye ederek oluşturduğumuz gezen şubemizde 2 personel görev yapacak. Müşterilerimizden gelecek talebe göre yıl içinde Gezen Şube sayılarını artırmayı planlıyoruz.”

 

SIXT rent a car Gezen Şube, 10 Temmuz-10 Ağustos arasında Bodrum, sonrasında sırasıyla Çeşme, Bursa ve ardından İstanbul’da hizmet verecek. Gezen Şube’yle ilgili tüm güncel gelişmeler SIXT rent a car web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.


Hibya Haber Ajansı