Filli Boya’dan miniklere özel ‘Evim ve Ailem’ resim yarışması

Filli Boya’dan miniklere özel ‘Evim ve Ailem’ resim yarışması

Vakıf Katılım

Filli Boya, boya ustalarının çocuklarına özel ‘Evim ve Ailem’ temalı bir resim yarışması düzenliyor. 16 Nisan 2020 tarihinde başvuruları başlayacak resim yarışmasına; 3-6yaş,7-10 yaş arası, 10-15 yaş olmak üzere 3 farklı kategoride çocuklar katılabilecek. Jüri üyeleri tarafından her kategoriden seçilecek en iyi üç resim 6 Mayıs 2020 tarihinde açıklanacak ve kazanan çocuklar ödülün sahibi olacak!

Hayalleri her daim yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, dünyamızı renklendiren çocukların yaratıcılıklarını özgürce yansıtacağı ‘Evim ve Ailem’ temalı bir resim yarışması düzenliyor. Filli Boya’nın en büyük paydaş gruplarından olan boya ustalarının çocuklarına özel düzenlenen yarışma, hem çocukların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmak hem de evde kaldığımız bu dönemde çocuklar için keyifli aktiviteler yaratmak amacıyla hayata geçiriliyor.

‘Evim ve Ailem’ resim yarışmasına başvurular 16 Nisan 2020 tarihinde başlayacak ve katılımcılar 4 Mayıs 2020 tarihine kadar resimlerini www.filliboya.com/evimveailemplatformuna yükleyebilecekler.

3 -6yaş , 7-10 yaş10-15 yaş grupları için oluşturulan kategorlerin her birinden 3 resim seçilerek her grubun 1.sine 2.000 TL Boyner hediye çeki, 2.sine 1.000 TL Boyner hediye çeki, 3.süne de1.000 TL Boyner hediye çeki verilecek.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi, katılım koşulları ve jüriler hakkında bilgi edinmek için www.filliboya.com/evimveailem’i ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı