Yeni yapımları izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan FilmBox, grafik yüzünü de yeniledi

Yeni yapımları izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan FilmBox, grafik yüzünü de yeniledi

Vakıf Katılım

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, grafik yüzünde yenilemeye gitti. Türkiye’nin yanı sıra 6 kıtada farklı ülkelerde yayın yapan FilmBox, en kaliteli yapımları izleyici ile buluşturmak için içerik satın alımlarını sürdürüyor.

Yönetim Merkezi Türkiye’de yer alan ve ülkemizin yanı sıra farklı ülkelerdeki 40 TV kanalını bünyesinde bulunduran uluslararası medya kuruluşu SPI International, önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox için bir grafik yenileme paketi hazırladı. Yüzlerce film ve dizi izlenebilen, en parlak yıldızları, en sürükleyici öykülerle birleştiren birbirinden iddialı yapımlar sunan FilmBox’un portföyünü, dünyanın önde gelen stüdyolarının en yeni ve kaliteli yapımları ile zenginleştirmek için içerik satın almalarını sürdüren SPI International, yeni grafik paketini de Nisan ayından başlayarak uygulamaya alacak.

Kanalın en büyük önceliğinin, izleyicilere benzersiz bir deneyim sunmak olduğunu söyleyen SPI International CMO’su Haymi Behar, “İzleyicilerimize en kaliteli yapımlardan oluşan içerikleri ve bu içeriklere en hızlı, en keyifli şekilde ulaşabilmeleri için en son teknolojiyi, kullanıcı dostu bir sunumla bir araya getiriyoruz. Yeni içerik satın almalarımızla izleyicilerimize etkileyici içerikler sunmaya devam edeceğiz. Buna ek olarak yeni grafik paketimiz, içerik sunumlarının daha fazla bilgi içermesini sağlayacak bazı yeni özellikler sunuyor” dedi.

FilmBox kurumsal kimliğinin, farklı ülkelerdeki izleyiciler için dost bir yüz olduğunu ifade eden Haymi Behar, “Bu doğrultuda, kurumsal kimliğimizin görsel ve işitsel öğelerindeki yenilemelerle izleyicilerimize sunduğumuz deneyimi zenginleştirirken, kurumsal renklerimiz olan kırmızı ve beyazın birlikte kullanımı gibi tanıdık desenleri, yeni tasarıma entegre ettik” dedi.

Öte yandan FilmBox, içerik portföyünü geliştirmek için satın almalarını da sürdürüyor. Büyük bütçeli popüler Hollywood yapımlarını, dünya sinemasının en güzel örneklerini ve başarısını kanıtlamış yapımları izleyicilere sunma hedefi kapsamında, önde gelen stüdyolar, yapımcı ve dağıtıcı şirketlerle yeni anlaşmalar yapılıyor.

Dünya genelinde 30 milyondan fazla izleyiciye hitap eden FilmBox’un yeni grafik yüzünün lansmanı Nisan ayı içerisinde Çekya’da gerçekleşti. Kanalın yeni grafik yüzü ve yeni içerikleri önümüzdeki günlerde Türkiye de dahil olmak üzere FilmBox’un faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de izleyicilerle buluşacak.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, Narcos gibi popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı