Can dostlar için çalışmalar devam ediyor

Can dostlar için çalışmalar devam ediyor

Vakıf Katılım

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilcisi Esin Önder ve üyelerini makamında ağırladı. Bornova Belediyesi’nin son 1 yıl içinde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan İduğ, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi içinde kurulacak olan Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesinin de müjdesini verdi.

Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki oluşturduğu parkur ve Veteriner İşleri Müdürlüğü Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan yenileme çalışmalarıyla can dostlarına daha modern, hijyenik ve güzel alanlar oluşturduklarını söyleyen Başkan İduğ, “İyileştirme çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak kış aylarından önce yeni padoklara taşınmış olacağız. Burada can dostu sahiplenme imkanı var ancak ulaşım imkanı kısıtlı olduğu için merkezde, Büyükpark içinde ikinci bir sahiplenme noktası oluşturmayı da hedefliyoruz” dedi.

İlk imza HAYTAP ile

Başkan Dr. Mustafa İduğ, belediyenin imkanlarını kullanarak projeler hayata geçirdiklerini belirterek, HAYTAP Temsilcisi Esin Önder ile Altındağ Atatürk Kültür Merkezi içinde kurulacak olan Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesinin ilk protokol imzasını da attı.

Kurumlar arası işbirliğine inanan yönetim anlayışına sahip olduklarını ifade eden İduğ, “Bu yerleşke STK ve Federasyonlarla yerel yönetimlerin işbirliğini üst seviyeye çıkaracak. Dernekler bu merkezde eğitim, toplantı ve panel gibi bir çok ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulacak”dedi. HAYTAP Temsilcisi Esin Önder ise bir adreslerinin olmasının önemli olduğuna vurgu yaparak, kendilerine bu imkanı sunan Başkan Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı