Lexus (Лексус) ще се появи на червения килим на кинофестивала във Венеция

Lexus (Лексус) ще се появи на червения килим на кинофестивала във Венеция

Vakıf Katılım

 Производителят на премиум автомобили Lexus отново се превърна в официалната марка на автомобилите на Венецианския филмов фестивал, който ще се проведе на 2-12 септември 2020 г. Lexus ще бъде до известни имена на червения килим като официално превозно средство на 77-ия филмов фестивал във Венеция, който ще се проведе във Венеция Лидо. Организацията, която се следи отблизо от целия свят, ще бъде придружена от 36 автомобила.

Супер купе LC Кабриолет, който е отворен от широката продуктова гама на Lexus, ще се появи на червения килим на всички SUV модели заедно със LC Coupe, 100 процента електрически UX 300e и седан ES. Електрическият автомобил на Lexus UX 300e ще бъде начело в цялата организация, за да покаже визията на марката. Имайки близки отношения със света на киното, Lexus ще продължи да демонстрира своя ориентиран към хората и иновативен подход.

 

Той ще служи като председател на международното жури на Кейт Бланшет на филмовия фестивал във Венеция, където Lexus е официален партньор на превозните средства през последните четири години. Италианската актриса Анна Фоглиета ще извърши церемониите по откриването и закриването на фестивала. Подготвяйки се да предостави уникално изживяване на известни имена, Lexus ще подобри това специално фестивално изживяване със своето внимание към детайлите, висококачествената изработка и комфорта.
 

Hibya Haber Ajansı