Yaz tatilinde içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarıyor

Yaz tatilinde içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarıyor

Vakıf Katılım

Faber-Castell, yaz tatilinde sanata daha fazla vakit ayırarak evde keyifli vakit geçirmek isteyenleri Albrecht Dürer suluboya markörlerinin yaratıcı dünyasıyla buluşturuyor

 

Dünyanın en büyük ve en köklü sanat malzemesi üreticilerinden Faber-Castell, birbirinden kaliteli ürünleriyle sanat tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Rahat kullanıma sahip Albrecht Dürer suluboya markörler, ister profesyonel sanatçı olun isterseniz hobi amaçlı kullanın, resimlerinize harika dokunuşlar katıyor. Bu yaz tatilini evde renklerin gücüyle ve yaratıcılıkla geçirmek isteyenler, Albrecht Dürer Watercolour markörler ile içindeki sanatçıyı keşfetmeye hazırlanıyor.

 

Çok yönlü kullanım, sınırsız yaratıcılık

Yaz tatilinde sanata vakit ayırmak, sanatla iç içe olmak isteyenler, çift yönlü bir kullanım sunan Albrecht Dürer Watercolour markörler ile sanat deneyimlerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Farklı çizim teknikleri kullanma imkânı sunan çift taraflı uç, suyla seyreltilip renklerle bir araya geldiğinde suluboya deneyimine modern bir dokunuş getiriyor. Bu sayede yaptığınız resimler boyanın yüksek pigmentasyonu ve suyun buluşmasıyla efektli bir görüntü sağlıyor. Bunun için dilediğiniz renklerle yarattığınız resminizin üzerinden ıslak bir fırçayla geçerek farklı efektler oluşturabilirsiniz. Ayrıca dayanıklı fiber ucu sayesinde, detaylı ve hassas çizimlerinizde de mükemmel bir sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

 

Renklerin tonlamalarını dilediğin gibi oluştur!
Albrecht Dürer suluboya markörleri ile renkleri yavaş yavaş aydınlatabilir, tonlamasını su miktarına göre belirleyebilirsiniz. Bir rengi koyulaştırmak için sadece siyah veya gri renkleri kullanmanıza gerek yok, ilgili rengin tamamlayıcısını da uygulayarak koyulaştırma işlemini yapabilirsiniz.

 

 

İpucu: Yan yana konulan tamamlayıcı renkler, birbirlerinin renk efektini geliştirir. Örneğin, turuncu, yanına yerleştirildiğinde mavi parlar.

Renklerin üst üste gelme sırasına bağlı olarak çeşitli karışık renkler üretilebilirsiniz.

 

 

Fırça ve suyu kullanarak katmanlı renkleri birbirine karıştırabilir, renklerin çeşitliliğinden faydalanabilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı