Износ на 50 автобуса от Отокар за Малта.

Износ на 50 автобуса от Отокар за Малта.

Vakıf Katılım

Отокар- дъщерна компания на турската финансово- промишлена група Коч Холдинг , продължава да привлича голяма популярност и увеличава износа си в различни страни на Европа със своите модерни превозни средства за обществен транспорт.

С повече от 35 хил. Автобуса в повече от 50 страни по света, Отокар предлага удобни и безопасни възможности за транспортиране на милиони пътници, вече доставил 50-те градски автобуса с десен волан до Малта. С доставката общият брой автобуси по улиците на Отокар в Малта достигна 300.

Лидерът на турския автобусен пазар Отокар, не спира с износа. Отокар, който предлага удобни и безопасни възможности за пътуване на милиони пътници от цял свят, от Испания до Германия, от Франция до Белгия, Италия и Румъния, изпълни своята пета поръчка за Малта. Отокар достави 50 градски автобуса с десен волан.

Тъй като броят на автобусите на марката Отокар по улиците на Малта- райската зона на туризма, достигна общо 300, министър-председателят Робърт Абела, министърът на транспорта и инфраструктурата на Малта- Иън Борг и председателят на Малта на обществения транспорт- (Felipe Massmen) Фелипе Космен присъстваха на церемонията по доставката.

12-метровият градски автобус с десен волан, специално произведен за Малта, който генерира голяма част от приходите си от туризъм, предлага ненадминат комфорт на пътниците с безстълбения си нисък вход и голям вътрешен обем. Откроявайки се с модерния си външен и вътрешен вид, екологично чист двигател Евро 6, превъзходно управление, също така и икономичен, Кент винаги предлага на потребителите си ниски  разходи за гориво. Със своя ултра силен климатик, Кент предлага свежо пътуване във всеки сезон, ABS, ASR, дискови спирачки и система срещу блокиране на вратите, осигуряват максимална безопасност.


Hibya Haber Ajansı