Bodrum’un lezzet noktası
Y-Lounge&Restaurant Bodrum’u keşfedin

Bodrum’un lezzet noktası Y-Lounge&Restaurant Bodrum’u keşfedin

Vakıf Katılım

Dünyanın 1 numaralı Lüks Süper Yat Marina’sı Yalıkavak Marina’da konumlanan Y-Lounge&Restaurant, gurme menüsü ve 5 yıldızlı servisi ile misafirlerini gün boyu süren bir gastronomi serüvenine çıkartıyor. Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak koyunun nefes kesen manzarasını, şık ve zarif tasarımını, kişiselleştirilmiş servisini ve eşsiz menüsünü deneyimlemeye davet ediyor.

Güne ihtişamlı bir Bodrum yerel lezzetlerinden oluşan kahvaltı ile başlamak isteyenler için sabah 8’de açılan Y-Lounge&Restaurant’ın ev yapımı reçelleri, ünlü Ortakent fırınından gelen taze pişmiş Bodrum simitleri, özel yapım otlu omletler ve kahvaltının vazgeçilmezi menemen içeren zengin menüsü ile iştah açıyor.

Doyurucu ve leziz bir öğle yemeği için de mükemmel seçenekler sunan Y-Lounge&Restaurant hem mekânın kendisinde hem de Yalıkavak Marina Beach Otel’in göz alıcı sahilinde, bu enfes tatları deneyimlemenizi sağlıyor. Y-Lounge&Restaurant Burger ve yerel peynirlerden oluşan Dört Peynirli Pizza gibi öne çıkan özel yemekleri ile bir lezzet serüveni yaşatıyor.

Güneşli ve enerji dolu bir günü sonlandırmanın en keyifli destinasyonu olan Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak’ın büyüleyici gün batımı manzarası eşliğinde ödüllü Türk şaraplarının da bulunduğu zengin menüsünü konuklarına sunuyor. Ayrıca Fransız ve İtalyan şaraplarından özenle seçilmiş zengin menüsüne eşlik eden muhteşem İtalyan makarnaları ya da Antakya’dan gelen karideslerle hazırlanan enfes bir güveç ile keyifli bir akşamın garantisini veriyor. Y-Lounge&Restaurant sevdikleri ile kokteyllerini yudumlamak ve nefis bir akşam yemeği eşliğinde güzel bir yaz akşamının keyfini doya doya yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Dünyaca ünlü ve prestijli lüks markaların şimdiden Yalıkavak Marina’da yer almak için sıraya girmeye ve dünyanın en iyi restoranlarından birinin de Yalıkavak Marina’da açılışı için gün saymaya başladığı 2020 yaz sezonunda Y-Lounge&Restaurant ’da üst düzey gustoya hitap eden lezzetleri ile yerini alıyor.

Bodrum’da dünyaca ünlü önde gelen markaların seçkin etkinliklerine de ev sahipliği yapan Y-Lounge&Restaurant bu yaz da tüm misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığını önde tutarak sosyal mesafe koşullarına uygun sofistike etkinliklerin gözde adresi olmaya devam edecek.

Türkiye’nin lüks yaşam ve yat turizminin marka elçisi olan Yalıkavak Marina’da yer alan Y-Lounge&Restaurant bu yaz gerekli tüm dezenfeksiyon ve önlemlerini alarak müşterilerine güvenli ve sağlıklı bir servisin sözünü veriyor. Y-Lounge&Restaurant misafirleri için periyodik olarak sterilize edilmeye devam ediyor. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde tüm masalar tavsiye edilen şekilde konumlandırılıyor. Y-Lounge&Restaurant girişinde ve masalarda dezenfektan bulunmakta olup tüm ekibin ateşleri mesai başlangıcında ve gün içinde ölçülüp, sağlık durumları takip ediliyor. Tedarikçilerinden temin edilen tüm malzemeler, ekipmanlar, mutfaklarındaki tüm çalışma alanları ve makineler alkol bazlı dezenfektanlar ile düzenli olarak dezenfekte ediliyor ve tüm servislerde tek kullanımlık tuz/biber kullanılıyor. Y-Lounge&Restaurant ekibi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özen göstererek tüm yaz sezonu boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Hibya Haber Ajansı