HONOR giyilebilir ürünlerde satışlarını ~%500 artırdı

HONOR giyilebilir ürünlerde satışlarını ~%500 artırdı

Vakıf Katılım

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu yeni giyilebilir ürünleriyle büyük bir başarıya imza attı. Öncü pazar araştırmaları şirketi IDC’ye göre HONOR, 2019 yılında bir önceki yıla göre giyilebilir ürünlerde %497,4’lük bir artış yakaladı. Bu ürünlerde öne çıkanlar arasında HONOR Band ve HONOR MagicWatch serisi yer alıyor.

Özellikle spor yapanlar için hafif ve etkili aktivite takibi yöntemi sunan akıllı bileklik HONOR Band 5, gelişmiş spor ve sağlık takip özellikleri, kişiselleştirilebilme yetenekleri ve uzun pil ömrü sayesinde en çok tercih edilen giyilebilir ürünlerden biri.

HONOR’un Türkiye’de de başarıyı yakalayan akıllı saati HONOR MagicWatch 2 ise geleneksel saat görünümünde üstün aktivite takibi, 14 güne varan pil ömrü, Bluetooth üzerinden telefon görüşmeleri yapma imkânı gibi farklı ve işlevsel özellikleriyle kullanıcıların gözdesi.

Akıllı telefonlarda da büyük başarı: Rusya’da pazar lideri

Giyilebilir ürünleriyle büyük bir başarı yakalayan HONOR, akıllı telefon konusunda da birçok büyük pazarda yüksek satış rakamlarına ulaştı. Rusya, Finlandiya, Almanya, Ukrayna, Suudi Arabistan, İngiltere, Fransa, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde akıllı telefon satışlarında ilk 5 sırada yer alan HONOR, 2019’un ilk çeyreğinde ise Rusya’da lider akıllı telefon markası oldu. Yılın geri kalanında ise birçok önemli markayı geride bırakarak ikinci olmayı başardı.

HONOR MagicWatch 2 için yeni özellik: Kandaki Oksijen oranının takibi

Türkiye’de de yüksek satış oranlarına ulaşan HONOR MagicWatch 2, Türkiye’deki kullanıcılara da uzaktan gönderilen güncelleme ile SpO2 ölçümü özelliğine sahip oldu. Kandaki oksijene sahip hemoglobin değeri anlamına gelen SpO2, özellikle spor yapanlar için önemli bir değer. Bu özelliğin sunulduğu güncelleme ile birlikte HONOR MagicWatch 2, spor yapanlar için de çalışmalarını daha verimli uygulamaları için yardımcı olmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı