Novo Nordisk, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde

Novo Nordisk, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde

Vakıf Katılım

Novo Nordisk Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü’nün araştırmasında “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine girdi. Novo Nordisk Türkiye, çalışan anketi ve tüm iş süreçleri, kültür ve yaklaşımıyla 250-500 çalışanı olan şirketler kategorisinde önlerde yer aldı

 

Novo Nordisk Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında en iyiler arasına girdi. İlk defa katıldığı değerlendirmede Great Place to Work sertifikasını geçen yıl Aralık ayında almaya hak kazanan Novo Nordisk Türkiye, çalışan anketi ve tüm iş süreçleri, kültürü ve yaklaşımıyla en iyi işverenler sıralamasında yer almayı başardı.

 

Novo Nordisk Türkiye Genel Müdürü Dr. Burak Cem, “Novo Nordisk Türkiye olarak Capital Dergisi tarafından ilaç kategorisinde “En Beğenilen Şirket” seçildik. Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girmek de bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. Dr. Burak Cem, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Dünyada 97 yıldır, Türkiye’de de 25 yıldır diyabetli, obeziteli, hemofilili ve büyüme hormonu eksikliği olan bireylere yenilikçi tedaviler sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Novo Nordisk Türkiye’de yaptığımız her işte hastaları odağımıza alıyor, çevre ve sosyal sorumluluk bilincimiz ve geleceğe yön veren tedavilerimizle insan hayatını iyileştirmeye kendimizi adıyoruz. Her sabah güne bu sorumluluk ve şevkle başlıyor, birbirimize ve firmamıza olan inancımızla yüz binlerce hastanın ve ailelerinin hayatını değiştirebilmek için çalışıyoruz. Bu listede yer almak bizim için çok değerli ve bizi daha da motive ediyor.”

Novo Nordisk Türkiye İK Direktörü Didem Özkan da “Geleceğe yön veren tedavilerimizle insan hayatını iyileştirmeye adanmış bir ekibiz. Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin En İyi İşveren listesinde yer almaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. Özkan, şöyle devam etti:

“Çalışan sayısına göre kategorize edilen listede farklı sektörlerden, 250-500 çalışanı olan şirketler kategorisinde En İyi İşveren Şirketler arasında yerimizi aldık. Çalışan görüşleri, iş süreçlerimiz, çalışana yaklaşımımız ve kültürümüzün değerlendirildiği bu süreci en iyi şekilde tamamlamayı hedefledik. Ödüle layık görülmemiz bizi çok mutlu etti. Bu tüm Novo Nordisk Ailesinin başarısı. Çalışanlarımız, bizi biz yapan kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatıyor. Bu gibi nice başarılara birlikte imza atmayı diliyoruz. ”

 


Hibya Haber Ajansı