Yeni yazılım güncellemeleri sayesinde Samsung Galaxy Buds kulaklığınızla daha fazlasını yapın

Yeni yazılım güncellemeleri sayesinde Samsung Galaxy Buds kulaklığınızla daha fazlasını yapın

Vakıf Katılım

Samsung Galaxy Buds+’ta bulunan yeni ve çığır açan bağlantı özelliklerini Galaxy Buds’a taşıyan güncelleme sayesinde, müziğinizi gittiğiniz her yere götürebilirsiniz.

Samsung Electronics, yayınladığı yazılım güncellemesiyle Galaxy Buds’a yeni bağlantı özellikleri eklendiğini duyurd[1]. Daha önce Galaxy Buds+’ta bulunan bu özellikler sayesinde, Galaxy Buds kullanıcıları da müziklerini ister koşarken ister iş yerinde ya da evde tamamen kablosuz olarak hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde dinleyebilecek.

Galaxy Buds ile artık daha fazlasını yapabilmenizi sağlayacak yeni özellikler şöyle:

Galaxy Buds’ı bilgisayarınızla kolayca eşleştirebilirsiniz

Microsoft Hızlı Eşleştirme (Microsoft Swift Pair) özelliğiyle, artık Galaxy Buds kulaklığınızı Windows 10 tabanlı bilgisayarınızla kolayca eşleştirebilirsiniz[2]. Bu özellik sayesinde, Galaxy Buds’ın çığır açan ses kalitesinden yararlanarak uzaktan video toplantıları gibi işle ilgili görüşmelerinizi yapabilir ya da gün boyu size enerji verecek müzikler dinleyebilirsiniz. Hızlı Eşleştirme özelliğinin eklenmesiyle, Galaxy Buds da tıpkı Galaxy Buds+ gibi mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda farklı eşleştirme deneyimlerini destekliyor[3]; böylece size en sevdiğiniz cihazlara kolayca bağlanma ve bu cihazlar arasında geçiş yapma olanağı sunuyor.

Etrafınızdaki dünyanın sesini açıp kapatabilirsiniz

Bu güncellemeyle, Galaxy Buds’ta ilk defa Ortam Sesi (Ambient Sound)[4]özelliğini otomatik olarak deneyimleyebilirsiniz. Sadece kulaklığı kulağınıza takarak, yüksek sesle film izlerken ve sevdiğiniz müzikleri dinlerken bile çevrenizdeki sesleri duyabilir ve etrafınızda neler olup bittiğinden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca kulaklığın tek tarafıyla bile Ortam Sesi özelliğini deneyimleyebilir, ortam sesini kapatıp açmak için daha fazla seçeneğe sahip olabilirsiniz.

Tek tuşla kişisel çalma listenizi anında dinleyebilirsiniz

Spotify kullanıyorsanız artık tek tuşla Galaxy Buds’ta kişisel müziklerinizi anında dinleyebilirsiniz. Basit bir “Basılı Tutma” hareketiyle Spotify’ı açıp müziklerinizi kaldıkları yerden dinlemeye devam edebilirsiniz[5]. Ayrıca yeniden basılı tutarak, Spotify’ın size özel çalma listeleri önerilerine ulaşabilir ve daha fazlasını hissedebilirsiniz. Böylece Galaxy Buds kulaklığınızla hiç uğraşmadan yeni favori şarkınızı keşfedebilirsiniz. Bu yeni güncellemeyle spor yapmaya başlarken ya da uyandıktan sonra sevdiğiniz parçayı ihtiyaç duyduğunuz anda hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.

 

Galaxy Buds ve Galaxy Buds+ ile ilgili daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki adresleri ziyaret ediniz:

https://www.samsung.com/tr/wearables/all-wearables/?galaxy-buds

 


Hibya Haber Ajansı