İki Emmy ödüllü dizinin kitabı Zac ve Mia raflarda yerini aldı

İki Emmy ödüllü dizinin kitabı Zac ve Mia raflarda yerini aldı

Vakıf Katılım

On dört ülkede yayımlanan yazarın üçüncü kitabı, televizyona uyarlandıktan sonra 2018 yılında iki “Emmy Ödülü” almıştı.

 

Kanserli iki gencin hastanede başlayan dostluğunun anlatıldığı kitap aynı zamanda birbirinden tamamen farklı olduğu kadar birbirine ihtiyaç duyan iki kişinin paylaşımlarını, desteğini ve cesaretini konu ediniyor.

 

Birbirinden ilginç karakterler ve hayat öyküleriyle Zac ve Mia okurlarda derin izler bırakacak bir roman.

 

 

Kitap Hakkında

 

Yüreğinize dokunacak bir roman…

Zac’in hayatında isteyebileceği en son şey; Mia gibi öfkeli ve tuhaf bir müzik zevki olan bir kızın yan odasına taşınması olurdu. Gerçek hayatta asla onunla dost olmazdı. Ama hastane hayatında farklı yasalar geçerli olur. Önce duvara bir ‘tık’la başlarsın, sıra hemşireler üzerinden not göndermeye gelir ve ne olduğunu anlayamadan yakın oluverirsin.

 

Hastanede kalmak da hastaneden çıkıp gerçek hayata dönmek de cesaret ister. Bu dünyalardan birinde Zac’in Mia’ya, diğerinde ise Mia’nın Zac’e ihtiyacı vardır. Belki de hep birlikte olsalar iyi olur. Belki…

 

Yazar Hakkında

Aynı zamanda bir öğretmen, konuşmacı ve bisikletçi olan yazar A. J. Betts’in üçüncü kitabı olan Zac ve Mia on dört ülkede yayımlanmış ve televizyona uyarlandıktan sonra 2018 yılında iki Emmy Ödülü almıştır. Diğer romanları WavelengthShutterspeedHive ve Rogue’dur. Aslen Queensland’li olan yazar 2004 yılından beri Batı Avustralya’da yaşamaktadır.


Hibya Haber Ajansı