Axis İstanbul’dan sinemaya çağıran kampanya

Axis İstanbul’dan sinemaya çağıran kampanya

Vakıf Katılım

Axis İstanbul AVM, bünyesinde yer alan Cinemaximum salonlarında başlatılan indirimli sinema bileti kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Uygun fiyat politikası ve konforuyla Bayrampaşa’da tercih edilen sinema salonlarının başında gelen Axis İstanbul AVM’de bilet fiyatları, halk günü olan Çarşamba günlerinde 13 TL’ye kadar düşerken diğer tüm günler için 15,5 TL olarak uygulanıyor.

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM bahara yepyeni kampanyalarla girdi. Alışveriş merkezi bünyesinde yer alan Cinemaximum sinemalarında başlatılan bilet kampanyası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Bayrampaşa’nın tercih edilen sinema salonlarının başında gelen Axis İstanbul AVM halk günü olarak belirlenen Çarşamba günleri 13 TL, diğer tüm günler için ise 15,5 TL’den sunulan bilet fiyatlarıyla ziyaretçilerine hem uygun hem de rahat bir sinema keyfi yaşatıyor.

Axis İstanbul AVM Hakkında:

Axis İstanbul AVM, geçmişle geleceğin birleştiği noktada, tarihi yarımadanın yanı başında yer alan Eyüp’te, sunduğu eşsiz alışveriş deneyimi, renkli eğlence ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan yepyeni bir alışveriş merkezi. Axis İstanbul AVM, her zevke ve bütçeye hitap eden, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, süpermarket, elektronik market, çocuklar için büyük ve eğlenceli oyun alanı, fitness merkezi, sinema salonu, kapalı ve açık otopark ile alışverişten eğlenceye, teknolojiden sosyal aktivitelere kadar hayatınıza renk katacak tüm noktaları bünyesinde birleştiriyor. Hem yakın çevresindeki ofis çalışanlarına, hem de ailelere ve her yaştan ziyaretçiye konforlu bir alışveriş deneyimi sunan Axis İstanbul AVM’ye İstanbul’un tüm merkezi noktalarından kolaylıkla ulaşılabiliyor. Axis İstanbul AVM, E5 ile Vatan Caddesi kesişiminde, Bayrampaşa metro durağının yanı başında yer alıyor


Hibya Haber Ajansı