Huaweı FreeBuds 3 ve FreeBuds 3i’nin
aktif gürültü engelleme özelliği VGP tarafından çifte ödüle layık görüldü

Huaweı FreeBuds 3 ve FreeBuds 3i’nin aktif gürültü engelleme özelliği VGP tarafından çifte ödüle layık görüldü

Vakıf Katılım

HUAWEI FreeBuds 3 ve HUAWEI FreeBuds 3i’den oluşan HUAWEI FreeBuds 3 Serisi, HUAWEI'nin en beğenilen gerçek kablosuz kulaklık serisi olmayı sürdürüyor. Japonya'nın en prestijli ses ve görsel ürün değerlendirmelerinden biri olan VGP'den (Audio Visual Grand Prix) her iki ürün de birer ödül aldı ve HUAWEI'nin gerçek kablosuz kulaklık ve gürültü engelleme teknolojisindeki başarıları takdir edildi.

1987 yılında kurulan VGP (Audio Visual Grand Prix), Japonya'daki en büyük ve en prestijli görsel ve işitsel ürün ödüllerinden biri. Ödül, Japonya’da profesyonel ses ve görüntü ürünlerine odaklanan, en güvenilir ses ve görsel medya yayıncısı ONGEN PUBLISHING CO., LTD. tarafından veriliyor.

Geçen yıl VGP'ye dünya çapında 250 elektronik markası 2.000'den fazla ürün gönderdi. Tüm ürünler, Japonya'nın işitsel ve görsel sektörlerinde çalışan profesyonel jüri ve perakende temsilcileri tarafından çok yönlü oylamaya tabi tutuldu. Ürün kalitesi, işlevsellik ve pazarlanabilirlik gibi faktörleri değerlendirdikten sonra, her kategoriden en yüksek puanı alan ürünlere ödül verildi. Geniş ürün yelpazesi, profesyonel jürisi ve süreç yönetimi sebebiyle VGP, ses ve görsellik profesyonelleri tarafından güvenilir bulunduğu için küresel tüketiciler için de önemli bir gösterge haline geldi.

HUAWEI FreeBuds 3 VGP 2020 Teknoloji Ödülünü aldı

HUAWEI FreeBuds 3, IFA 2019'da tanıtıldığından beri, açık tasarımı, çok yönlü işlevselliği ile aktif gürültü önleme performansı, medya ve tüketiciler tarafından büyük övgü aldı. HUAWEI’nin Kirin A1 yonga seti ile güçlendirilen HUAWEI FreeBuds 3, kullanıcıların oyunların ve videoların keyfini çıkarması için istikrarlı, hızlı bir Bluetooth bağlantısı üzerinden doğru ses ve video senkronizasyonu sunuyor. Bu yıl Sevgililer Günü'nde HUAWEI, tüketicilere şık ve özel bir seçenek sunmak için HUAWEI FreeBuds 3 Red Edition'ı da ürün gamına ekledi.

VGP hem açık konfor tasarımında hem de mükemmel aktif gürültü engelleme özelliğine sahip HUAWEI FreeBuds 3’ü VGP 2020 Teknoloji ödülünü almaya layık gördü.

HUAWEI FreeBuds 3i VGP 2020 Altın Ödül’ü kazandı

FreeBuds 3'ün büyük başarısı ile HUAWEI, mayıs ayında biraz daha uygun fiyat etiketli ve kulak içi tasarımlı HUAWEI FreeBuds 3i'yi piyasaya sürdü. HUAWEI FreeBuds 3'ün aktif gürültü engelleme teknolojisine dayanan HUAWEI FreeBuds 3i, esnek silikon uçlarından pasif gürültü önleme katmanı da sağlıyor. Sonuç olarak HUAWEI FreeBuds 3i, gürültü seviyesini 32 dB'ye kadar düşürebiliyor. 10 mm dinamik sürücü ile birlikte kulaklık, çeşitli kullanım senaryolarında mükemmel ses kalitesi sunuyor.

Rekabetçi fiyatı ve olağanüstü gürültü engelleme yetenekleri sayesinde HUAWEI FreeBuds 3i, VGP 2020 Altın Ödülü'ne layık görüldü.

VGP'nin ödülleri, HUAWEI'nin gerçek kablosuz kulaklıklarda sağlam donanım ve yazılım teknolojisine sahip olduğunu ve tüketicilere üstün ses kalitesi ile üst seviye gürültü engellemenin yanı sıra etkileyici oyun ve video izleme deneyimi sağladığını gösterdi. HUAWEI’nin tüm senaryo yapay zeka yaşam stratejisinde, ses cihazları eğlence, fitness, ofis ve seyahat gibi senaryolarda önemli bir rol oynuyor. HUAWEI, kullanıcılara daha iyi bağlantı ve kullanıcı deneyimi sunmak için gerçek kablosuz kulaklıklara yatırım yapmaya ve geliştirmeye devam edecek.

Hibya Haber Ajansı