Emirates’ten La Perle Show bileti hediyeli cazip Dubai fırsatı

Emirates’ten La Perle Show bileti hediyeli cazip Dubai fırsatı

Vakıf Katılım

Emirates Havayolu, 6-19 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlerinde yolcularına La Perle bileti hediye ediyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 15 Şubat – 31 Mart 2020 tarihleri arasında 449 Dolar’dan başlayan fiyatlarla iyisiyle seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

 

La Perle ; efsanevi Franco Dragone tarafından yaratılan ve Dubai kültüründen ilham alan eşsiz bir su tiyatrosu gösterisidir. Dünyanın en heyecanlı şehirlerinden birini ziyaretinizi daha da unutulmaz kılacak bir deneyim sizi bekliyor.

 

La Perle Show’un ücretsiz Bronz ve Silver biletlerinin tadını çıkarabilirsiniz. (Economy Class yolcuları Bronz, Business Class yolcuları Silver bilete hak kazanmaktadırlar.) Emirates.com.tr’dan biletinizi aldıktan sonra size özel promosyon kodu e-posta yoluyla iletilecektir. La Perle web sitesinde bu kodu kullanmanız gerekmektedir.

 

İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı özel fiyat fırsatlarından yararlanmak isteyen yolcular, fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanya biletlerini Emirates ofisleriveya emirates.com.tr’den satın alabilirler.

 

Rüya şehir Dubai

Dubai’nin büyüleyici atmosferini keşfetmek isteyen yolcular, dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarıp, hemen yanı başında bulunan 1.500 mağaza ve 150 restoranla kendi kategorisinin en büyüğü konumunda olan Dubai Mall’da alışveriş yapabilir ya da deniz uçağı gezisiyle Dubai’nin muhteşem şehir ve sahil şeridi manzarasını yükseklerden seyredebilirler. 40 dakika süren bu deneyim Dubai Koyu, Burj Khalifa, Burj Al Arab, Palm Jumeriah’a ve Sheikh Zayed yolu üzerindeki Dubai’nin ünlü gökdelenlerini görme fırsatı sunuyor.

 

Dubai, dünyaca ünlü eğlence ve tema parkları ile ailecek tatil yapmak isteyenler için unutulmaz bir eğlence ve deneyim sunuyor. Dünyanın en büyük kapalı eğlence parkı olan Img Worlds of Adventure, Marvel, Cartoon Network, Lost Valley ve IMG bulvarı olmak üzere dört bölümden oluşuyor. 13 Hollywood filmini içeren Motiongate Park ise Ghostbusters, The Hunger Games, Kung Fu Panda, Shrek and How to Train Your Dragon gibi filmlerin tema ve karakterlerini görme şansı sağlıyor, Bollywood Parks Dubai’de renkli filmleri, müzikleri, canlı performansları ve temalı restaurantları, sinema klasikleri eşliğinde keşfetmek mümkün. 2 ve 12 yaş arası çocuklar için 40’tan fazla tur, şov ve altı tema adasından oluşan Legoland Dubai ise 60 milyon LEGO parçasından yaratılan 15,000 modele ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, küçük çocuklar için oyun bölümü ve 15 su kaydırağı bulunduruyor. Ayrıca Emirates’in ayrıcalıklı kampanyası olanMy Emirates Pass ile sadece Emirates biniş kartınızı göstererek Dubai’de 500’den fazla noktada özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Şehrin en iyi restoranlarında açık havada yemek yiyebilir, dünya standartlarındaki eğlence parklarında ailecek eğlenebilir, spa'larda rahatlayabilir veya heyecan dolu maceralara atılabilirsiniz. My Emirates Pass’i Dubai’deki avantajların yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nde kampanyaya katılan noktalarda da kullanabilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı