“Boyner Spor Festivali” başladı

“Boyner Spor Festivali” başladı

Vakıf Katılım

Evde kaldığımız bu dönemde, sağlıklı bir vücuda sahip olmak ile birlikte moral ve motivasyonunu yükseltmek isteyenler, sporun gücünden destek alıyor. Evde spor yapmak trend haline gelirken sportif kıyafetlere ve aksesuarlara ilgi de gün geçtikçe artıyor.

Kadın, erkek ve çocuklar için sunduğu ürün çeşitliliği ile aktif spor giyim pazarının lideri Boyner’in internet mağazası boyner.com.tr, sporseverleri binlerce seçenekle buluşturuyor. boyner.com.tr, bu dönemde spora başlayanlar, aktif olarak spor yapanlar ya da günlük hayatında da spor giyimden vazgeçemeyenler için ayrıcalık ve fırsatlarla dolu Boyner Spor Festivali’ni düzenliyor. 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında sadece 4 gün sürecek Boyner Spor Festivali kapsamında, spor giyimde yüzde 50'ye varan indirimler boyner.com.tr’de sporseverlerle buluşuyor.

Spor tutkunları eksiklerini Boyner Spor Festivali’nin avantajlarından yararlanarak tamamlama fırsatı buluyor. boyner.com.tr’de farklı markaların farklı spor dalları için tasarlanan spor ayakkabılarından eşofman takımlarına, sporcu atletlerinden taytlara, şortlardan tişörtlere, sweatshirtlerden çantaya uzanan pek çok ürün yer alıyor. Spor yapmaya yardımcı olan çorap, boyunluk, şapka, matara gibi birçok aksesuar da boyner.com.tr’de sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

Boyner Spor Festivali spor yapmayı ayrıcalıklı ve avantajlı hale getiriyor.


Hibya Haber Ajansı