MTV Ödemelerinde DenizKartım uygulamasına özel 6 taksit

MTV Ödemelerinde DenizKartım uygulamasına özel 6 taksit

Vakıf Katılım

DenizBank, 1 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini DenizBonus Bireysel ve Business Kredi Kartları ile “DenizKartım” uygulamasından gerçekleştirecek müşterilerine, faizsiz ve ücretsiz 6 taksit fırsatı sunuyor.

 

Banka ayrıca İnternet Bankacılığı, DenizBank şubeleri, ATM’leri, DenizBank İletişim Merkezi ve gib.gov.tr aracılığı ile MTV ödemelerini gerçekleştirecek müşterilerine faizsiz ve ücretsiz 3 taksit imkanı sağlıyor.

 

DenizBank yenilikçi çalışmaları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Banka bu kapsamda hizmete aldığı son kampanyası ile 01 Temmuz – 04 Ağustos 2020 tarihleri arasında “Motorlu Taşıtlar Vergisi” ve “Trafik Para Cezası” ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile DenizKartım uygulamasından gerçekleştirecek kullanıcılara 6 taksit fırsatı; bankanın diğer kanalları aracılığıyla ödeyecek müşterilerine ise ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı sunuyor.

 

“Müşteri ihtiyacından yola çıkan hizmet modelleri üretiyoruz”

Hayata geçirdikleri kampanya ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerini ifade eden DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran şöyle konuştu: "Gerçek ihtiyaçlarından yola çıktığımız müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak hedefiyle tüm kanallardan yeni hizmet modelleri üretmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerimizin kartla ilgili gerek borç ödeme gibi işlemlerini gerçekleştirebileceği gerekse de kendilerine özel kampanyaları takip edebileceği uygulamamız DenizKartım, dijital dönüşümümüzün merkezinde yer alıyor. MTV ve trafik cezası ödemelerini, DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile DenizKartım uygulamasından 04 Ağustos 2020 tarihine kadar yapan kullanıcılara ücretsiz ve faizsiz tam 6 taksit fırsatı sunuyoruz. Ödemelerini bankanın diğer kanaları aracılığıyla gerçekleştirecek müşterilerimize ise ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı sağlıyoruz. Dijital çözümlerin git gide önem kazandığı bu dönemde yenilenen DenizKartım uygulamamızla birlikte, müşteri memnuniyetine odaklı hizmetler ve kampanyalar ile kart pazarındaki etkinliğimizi arttırmaya devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı