Efeler Çiftliği'nde koronavirüs tedbirleri

Efeler Çiftliği'nde koronavirüs tedbirleri

Vakıf Katılım

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bağlı ortaklığı Efeler Çiftliği'nde koronavirüs tedbirleri sürüyor.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin tamamına sahip olduğu Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık A.Ş'nin, küresel anlamda ve ülkede halen etkisini sürdüren COVID-19 salgını süresince üretimine hiçbir kesinti olmadan tam kapasiteyle devam ettiği bildirildi.

Salgının Türkiye'de de etkisini göstermeye başlamasıyla çiğ süt hayvancılığı operasyonlarının revize edildiğinin aktarıldığı açıklamada, şöyle denildi:

''Bu kapsamda kurulduğu ilk günden bu yana çiftliğimizde canlı hayvan sağlığı için uygulanan sıkı tedbirler, biogüvenlik önlemlerinin artırılmasıyla çalışanlarımızın sağlığını da korumak adına en üst seviyeye çıkarılmıştır. Giriş ve çıkışların her zaman kontrollü olduğu, Türkiye'nin ikinci en büyük süt üretim çiftliğimizde çalışanlarımızın ve tüketicilerimizin sağlığını korumak adına dezenfeksiyon işlemlerinin sıklığı artırılmıştır. Güvenilir gıda tedarikçisi olarak Migros ve Macrocenter marketlerde satılan Efeler Çiftliği markalı paketli çiğ süt ürünlerimizin tedarik hizmeti kesintisiz devam etmektedir. Amacımız her zaman olduğu gibi en temel gıda ihtiyaçlarından birini en güvenilir ve kesintisiz şekilde tüketicilere ulaştırmaktır. Mevcut konjonktürde Efeler Çiftliği'nin 2020 mali yılında yüzde 25 ciro artışı kaydetmesi beklenmektedir.''


Hibya Haber Ajansı