Merck Türkiye sosyal medya ajansını seçti

Merck Türkiye sosyal medya ajansını seçti

Vakıf Katılım

Merck Türkiye’nin sosyal medya ajansı, son dönemlerde imza attığı yaratıcı projelerle ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettiren Perfection İstanbul oldu.

Ülkemizde, 1998 yılından bu yana Merck İlaç Ecza ve Kimya Tic. A.Ş adı altında Sağlık Hizmetleri ve Yaşam Bilimleri alanlarında faaliyet gösteren Merck Türkiye, sosyal medya ajansını seçti. Merck Türkiye, yeni dönemde sosyal medya alanındaki iletişim süreçleriyle ilgili olarak Perfection İstanbul ile işbirliği yapacak.

Geçtiğimiz yıl 350’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Merck, Almanya Darmstadt merkezli bir bilim ve teknoloji şirketidir. Merck, yaklaşık 23 yıldır Türkiye’de hizmet veriyor ancak şirketin ürünleriyle ülkemizin tanışması 1900’lerin başına kadar uzanıyor. Perfection İstanbul ise; çizgi üstü ve çizgi altı reklamcılık, prodüksiyon, medikal reklam ve dijital hizmetler ana başlıkları altında gerçekleştirdiği çalışmalarla adından söz ettiriyor.

Perfection İstanbul’un portföyünde; Allergan, Exeltis, AstraZeneca, Takeda, İçtur Holding, Daiichi-Sankyo ve gönüllü desteklerini sürdürdükleri Eçadem gibi birçok marka yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı