Girişimci emlak danışmanları ile “Kristal Türkiye” Bursa’dan dünyaya açılıyor

Girişimci emlak danışmanları ile “Kristal Türkiye” Bursa’dan dünyaya açılıyor

Vakıf Katılım

ortföyündeki 1 milyar 500 milyon TL’lik arazi geliştirme yatırımı ile gayrimenkul yatırımcısına karlılık sunmaya devam eden Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımı ile Bebek’te gerçekleştirdi. 

Türkiye’nin yerli ve gayrimenkul yatırımcısına kazandıran “Gayrimenkul Danışmanlık” markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, açılış konuşmasında, “Arazi geliştirme ile gayrimenkul girişimcisinin ve yatırımcısının sermayesini ve karlılığını büyütmeye devam edeceğiz. Kristal Türkiye olarak İstanbul, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Ankara, Kütahya, Denizli öncelikli olmak üzere devlet projelerinin bulunduğu tüm bölgelerde emlak ve arazi yatırımlarımız bulunuyor. Portföyümüz öz kaynaklarımız ile sağlandığı için yabancı yatırımcıya da güven veriyoruz” dedi.

“İSİM HAKKI” ADI ALTINDA KAZANCI YURTDIŞINA GÖNDERMİYORUZ”
Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir konuşmasında şirketin vizyonunun sektöre kattığı değerlere dikkat çekerek, Türkiye’de yerli marka olmalarının sağladığı büyük avantaj ile hem ofislerinden danışmanlık alan yatırımcıya hem de franchise ofis olan girişimciye yerinde kazanç sağladıklarına vurgu yaptı. Amerika’dan isim hakkı alarak Türkiye’ye getirilen gayrimenkul danışmanlığı markalarının franchise ofislerinin gayrimenkulden kazançlarını yüksek oranda merkez ofise “isim hakkı-marka bedeli” olarak ödeme durumunda kaldıklarına dikkat çeken Mustafa Emrah Özdemir , Kristal Türkiye ile ülke içerisinde kazanılan paranın, ülke içerisinde kaldığına, marka bedeli olarak yurtdışına gitmediğini ve bu sürecin girişimci ve danışan için “sürdürülebilir öz kazanç” sağladığını kaydetti.

“GAYRİMENKUL GİRİŞİMCİSİ DE, GAYRİMENKUL YATIRIMCISI DA KAZANIYOR”
Mustafa Emrah Özdemir, “Biz lokal, ulusal ve uluslararası yatırımlara liderlik eden bir markayız. Kristal Türkiye pazarın gerçek ihtiyaçlarına cevap verdi, 2017 yılından itibaren gayrimenkul pazarı “satıcı pazarı”ndan “alıcı pazarı”na geçti. Alıcı pazarını yönetecek eğitim, organizasyon ve yeniliklere Kristal Türkiye olarak öncülük ettik. Kristal Türkiye'nin farkı gayrimenkul sektöründe yazdığı başarı ve karlılık hikayesidir. Geride bıraktığımız 10 yılda global başarılarda ve karlılıkta lider konumumuzdan taviz vermedik. Kristal Türkiye olarak en güçlü yanımız olan “KaR’lılık” unsuru ile gayrimenkul girişimcisinin ve yatırımcısının sermayesini ve karlılığını büyütmeye devam edeceğiz” dedi.
 
İNGİLTERE, RUSYA, DUBAİ’DE OFİSLERİ İLE DÜNYAYA AÇILIYOR
Şirketin Bursa'da 6, İstanbul'da 2 şube olmak üzere 200’ün üzerinde gayrimenkul danışmanı profesyoneli ile İstanbul'dan Avrupa’ya ve tüm dünya genelinde büyümeye devam ettiğini belirten Özdemir, “Yakın gelecekte açılacak olan yurtdışı ofislerimiz ile de yurtdışından Türkiye’ye yatırımda da yerinde yön gösterici olarak danışmanlık hizmeti vereceğiz. Çok yakında İngiltere, Rusya, Dubai ve Katar olmak üzere açılacak olan franchise emlak danışmanlığı ofislerimiz ile Kristal Türkiye bayrağımız yurtdışında da dalgalanmaya başlayacak” diyerek özellikle yurtdışından ülkemize yatırım yapmak isteyen girişimci ve yatırımcılara müjde verdi.

Mustafa Emrah Özdemir şirketin Bursa’dan dünyaya açılması sağlayan 5 temel prensibi şu şekilde aktardı: “Karlılığa odaklanması, gayrimenkul profesyoneli kimliğinde yetkin insanlar ile bir araya gelmesi, franchise ofislerini geliştirecek olan yaşam boyu öğrenme kültürünü benimsemesi, hep beraber başarabiliriz inancı, pazarın tüm gelişim süreçlerine çabuk uyum sağlaması ve paylaşım kültürünün sürekli iletişim ile güçlü tutulması.” 


“BİZİ EN İYİ MÜŞTERİLERİMİZ ANLATIR”
Gayrimenkulde yatırımcıya kazandıran farklarına da dikkat çeken Özdemir; “Biz, ‘Bizi en iyi müşterilerimiz anlatır’ deriz ve Kristal Türkiye müşterileri bugün ne kazandığını, gelecekte ne kadar karlılık elde edeceğini yatırım öncesinde bilir. Bugün Türkiye de hala gayrimenkul yatırımlarının büyük kısmı konut, ticari, lüks konut, proje ve arsa olarak yapılmakta. Biz Kristal Türkiye olarak son on yıldır “gerçek karlılığın” arazi yatırımında olduğunu deneyimleten yegane markayız” dedi.
 
2020 yılında yatırım tavsiye edilen ilk 5 şehri de açıklayan ve yatırım yapacağınız şehirlerdeki projeleri çok iyi tanımanızın önemine dikkat çeken Mustafa Emrah Özdemir, “Kristal Türkiye yatırımcılarını Balıkesir öncelikli olmak üzere küçük, orta ve büyük ölçekli yatırımlara göre Çanakkale, Bursa, Bilecik, Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ ve İzmir’e odaklanarakyatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz” diyerek yatırımda karlılığın yönünü de belirtti. 
 
“YATIRIMCIYA KAZANDIRMAK İÇİN ÖNCE ÖZ KAYNAK GELİŞTİRİYORUZ”
Konuşmasında, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün sistem-modeller ve kurumsal değerlerine en büyük yatırımı yaptıklarına dikkat çeken Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen ise, “Kristal Türkiye franchiselarımızın ortak değerleri başarımızın en önemli faktörlerindendir. İnsanı işin merkezine koyan, yetkinlik odaklı, hep beraber hareket etme prensibi ile doğru bilgi paylaşan ve inovatif kararlar alabilen, karlılık odaklı kıymetli girişimciler ile bir araya gelerek yatırımcıya kazandıran danışmanlık hizmetini “sürdürülebilir” olarak verebiliyoruz. Emlakta ve arazide kazanmak için danışmanlık aldığınız markanın uzmanlıklarına dikkat etmelisiniz. Kristal Türkiye arazi yatırımda yüz binlik plana kadar ki süreçte planlamayı bizzat kendisinin hazırlıyor. Kristal Türkiye, yatırımcısına sunacağı bölgeden önce kendisi öz kaynak geliştirir. Kristal Türkiye arazi yatırımcısı yatırım yaparken komşusunun kim olduğunu, ne zaman yatırım yaptığını ve kıymetli evrak güvencesi ile yatırım yapar ve yapmaya devam edecektir” diye ekledi.

Gayrimenkul danışmanlığında global modeller, eğitimleri sağlayan, ilgili analizler, trendler, teknolojik altyapılar ve uygulamalar İle birlikte sürekli güncellenen datalar ile kazançlı yatırım alanlarını takip eden öncü marka olmanın yanı sıra gayrimenkulde al-sat yapmak isteyen Ahmet Amca, Ayşe Teyze’nin de anlayacağı şekilde samimi hizmet sunan yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı markası Kristal Türkiye, gayrimenkul sektörü ve markalarına bu işe gönlünü vermiş profesyonellere, eski ve öğrenilmiş yüklerden arınmalarını ve Kristal Türkiye ile karlılığı paylaşarak büyümeye, hep beraber başarmaya ve gayrimenkulde karlılığa davet ediyor.

 

 


Hibya Haber Ajansı