MediaMarkt’tan evlilik kampanyası

MediaMarkt’tan evlilik kampanyası

Vakıf Katılım

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, pandemi sürecinde ertelenen düğünlerin yeniden başlamasıyla yeni evlenecek çiftlerin ev kurma telaşına ortak oluyor. Bu kapsamda ‘Evlilik Kampanyası’ ile yeni evlenecek çiftelere ve evini yenileyecek olan teknolojiseverlere 10-12 Temmuz arasında birbirinden cazip teklifler sunuyor.

 

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelenen düğünlerin temmuz ayıyla birlikte tekrar yapılabilir hale gelmesi üzerine yeni evlenecek çiftleri sevindirecek bir kampanya başlattı. 10- 12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Evlilik Kampanyası’ ile evlerin olmazsa olmazı beyaz eşya kategorisinde cazip fiyatlar sunuluyor.

 

Yeni evlerin olmazsa olması beyaz eşyalar

Yeni evlenecek çiftlerin ev kurarken en temel ihtiyaçlarının başında gelen beyaz eşyalar için kampanya başlatan MediaMarkt, bu kapsamda GRUNDIG GKNE 5310 A++ No-Frost buzdolabını 3999 TL yerine 3399 TL’ye, A BOSCH WGA142X0TR A+++ çamaşır makinesini 3399 TL yerine 2999 TL’ye, SAMSUNG DW60M5052FW/TR A+ bulaşık makinesini 2799 TL yerine 2399 TL’ye satışa sunarken daha birçok seçeneğe MediaMarkt mağazalarından ve mediamarkt.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Hibya Haber Ajansı