Gastronomide tarifler değişiyor

Gastronomide tarifler değişiyor

Vakıf Katılım

 Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Keleş Anlatıyor

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceği 28. WorldFood İstanbul öncesinde düzenlediği etkinlikler ile paydaşlarını “yeni normale” hazırlıyor.

 

Türkiye’nin; bölgesel ve küresel gıda pazarındaki gücünü arttırmasına, etkinlik alanını geliştirmesine ve yeni iş birliği fırsatları ile Anadolu’nun lezzetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırılmasına önemli katkılar sunan ve imkanlar yaratan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmalarında bu hafta Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Keleş’i ağırlıyor.

 

8 Mayıs, Cuma günü saat 18:00’de, WorldFood İstanbul Instagram hesabı worldfoodistanbul sayfasında Hyve Group İçerik ve Etkinlik Yöneticisi Zeynep Gülşen yönetiminde gerçekleştirilecek canlı yayında “Gastronomide Tarifler Değişiyor!” konusu konuşulacak.

 

“Yeni normal”in hayatımıza getireceği farklılıklara uyum sağlayacağımız önümüzdeki günlerde aşçıların dikkat etmesi gerekenleri, Covid-19 salgının mutfağımıza olası etkilerini, gastronomi dünyasının “yeni normal”ini ve tüm detayları Gürsel Keleş anlatacak.


Hibya Haber Ajansı