Londra merkezli EAK digital Türkiye pazarına girdi

Londra merkezli EAK digital Türkiye pazarına girdi

Vakıf Katılım

Dünyaca büyük şirketlerin ve söz sahibi yöneticilerinin kripto paraya ilgisinin arttığı bu süreçte, dört kıtada faaliyetlerini sürdüren Blockchain halkla ilişkiler ajansı EAK Digital’den Türkiye hamlesi geldi.  Londra merkezli EAK Digital, Türkiye’nin ilk Blockchain Pr Ajansını kurdu.

Markaların halkla ilişkiler süreçlerinde yol arkadaşlığına başvurduğu ve iletişim süreçlerini emanet ettiği Pr ajansları dijitalleşen dünya ile kendini yenilemeye hızla devam ediyor. Özellikle büyük ölçekli şirketlerin yöneticilerinin Blockchain ve kripto para piyasasına olan ilgileri her geçen gün artıyor. Son olarak dört kıtada faaliyetlerini sürdüren Blockchain Pr ajansı EAK Digital Türkiye’ye girme kararı aldı. Türkiye’nin ilk  Blockchain Pr Ajansı olma özelliğine sahip EAK Digital, Blockchain yatırımcılarını ve markalarını buluşturacak, projeleri ve uluslararası iletişim stratejileriyle sektöre yeni bir soluk getirecek.

EAK Digital Türkiye’de Blockchain Zirveleri düzenleyecek

Türkiye’de kripto para yatırımcılarını ve Blockchain girişimcilerini buluşturacak Blockchain Zirveleri yapmayı hedefleyen EAK Digital, ilk hamlesini özel Türkçe çevirilerle Nisan ve Haziran aylarında Blockdown 2020 3D Sanal Konferansla yaptı. Katılımcılarına 3D deneyimi yaşatan EAK Digital’in yatırımcıların sorularına cevaplar aradığı konferansına ilgi oldukça yoğundu. EAK Digital’in yeni ürünü olan 3D sanal konferansını geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Binance Borsası da kullanmıştı.

Türkiye Blockchain alanında lider ülkeler arasında olmaya aday

EAK Digital’in Türkiye’de yaptığı araştırmalarda sadece büyük şehirlerimiz değil, yerelde de birçok kripto para yatırımcısı bulunuyor İstanbul Finans Merkezi’nin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlanmışken Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisinin geçen yıl sinyallerini verdiği Merkez Bankası’nın Blockchain tabanlı kripto parası için çalışmalar da ivedilikle devam ediyor. Televizyonda da birçok finans bülteninde artık bitcoin güncel rakam ve değerlendirmeleri yapılıyor.

Büyük Şirketlerle Çalışmış

Dünyanın en büyük projeleri arasında yer alan, Neo, Crypto.com, Akoin, Coinmarketcap, Nexo, Conflux, Fleta, Bybit, Onchain, Travelbybit, Binance, Digitex, Monolith, Tomochain, Trustology, Tron, Maker, Sensorium, Network gibi Blockchain piyasasının bilinen şirketleriyle çalışmış.

Sahibi başarılı bir Türk

CEO Erhan Korhaliller, Londra'da doğup büyümüş Türk ve İngiliz vatandaşı... Rolls Royce, Barclaycard ve Vodafone gibi markaların  üst düzey iletişimde kalabalık ekiplerini yönetmiş, Campaign Magazine Platin Ödülü sahibi, Avrupa’da birçok Blockchain Zirvesinde konuşmalar yapmış.... Korhaliller, Huddersfield Üniversitesi işletme öğrencilerine de halihazırda kılavuzluk yapmaya devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı