Bedük PSM'yle kal canlı yayın serisinin konuğu oldu

Bedük PSM'yle kal canlı yayın serisinin konuğu oldu

Vakıf Katılım

Her çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Bedük, geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’nin %100 Music katkılarıyla gerçekleştirilen #PSM’yleKal Instagram canlı yayın serisinin konuğu olarak müzikseverlerle buluştu.

 

Bu günlerde sahnelerin özlemini çeken Bedük, Zorlu PSM Instagram hesabı üzerinden yapılan yayında yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız bir performans sergilerken yayına katılanlar tarafından da büyük beğeni topladı. On binlerce izleyicinin katıldığı canlı yayını “Push The Button” performansıyla açan Bedük, yayın sırasında “Bi Dans Etsek”, “Koyver Kendini”, “We Dance” gibi unutulmaz şarkılarını da seslendirdi. Yayın boyunca övgü dolu yorumlar alan başarılı sanatçı yeni albümünün de müjdesini verdi.

 

 

Yaptığı projelerle adından söz ettiren Bedük, merakla ve heyecanla beklenen yeni albümü "Intergalactic"ten ilk şarkısı "Push The Button"ı 8 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sundu. Yeni albümü “Intergalactic”in de 12 Haziran’da yayımlanacağının haberini veren sanatçı, albümü şu sözlerle anlatıyor: “Albüm sanki 10 farklı sanatçının en iyi albümlerinden alınmış gibi, her parçanın tarzı, tavrı, söz dünyası ve bakış açısı birbirinden oldukça farklı. Bu dönem, yaratıcılığımın en yüksek noktasında hissediyorum kendimi ve bu yüzden müziğimi tek bir müzikal ve sanatsal dünyaya sıkıştırmak istemiyorum.Albümün tarzını soranlara “ Bedük Müziği “ diyorum. Her parça temelinde dans müziği, ama apayrı pencerelerden bakıyorlar. Albümden tam keyif almak için baştan sona dinlemenizi tavsiye ederim”.


Hibya Haber Ajansı