Doğanın en değerli hazineleri Huncalife'in essentials yağlarında

Doğanın en değerli hazineleri Huncalife'in essentials yağlarında

Vakıf Katılım

Cildiniz için güvenli, Avrupa standartlarına uygun kalitede, ozonla ve doğayla dost cilt bakım ürünleri arıyorsanız Huncalife’ın Essentials yağları tam size göre. Formülleri Hunca Grup’un kendi AR-GE merkezinde geliştirilen ve yüzde yüz yerli sermayeyle üretilen doğanın mucizesi bu özel yağlar cilt bakımınızda vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Doğal makyaj temizleyicisi - Huncalife Essentials Gül Yağı 20 ml, 59,99 TL

Gülün aşkın sembolü olması hiç de şaşırtıcı değil. Bu kadar güzel kokan, rahatlama hissi veren, ruha iyi gelen ve anında canlandıran başka bir çiçek yoktur herhalde. Son yıllarda kozmetik ürünlerinin içine eklenerek gittikçe popülerlik kazanan gül yağı Huncalife’ın Essentials serisinin de gözdelerinden.Özel formülüyle cildi nemlendirmeye yardımcı olurken cilde yumuşaklık da kazandıran Huncalife Essentials Gül Yağı, kuru ve hassas ciltler için ideal. Eğer siz de cildinizde aydınlık ve parlak bir görünüm istiyorsanız gül yağından destek alabilirsiniz. Suyla karıştırdığınızda doğal makyaj temizleyicisi olarak da kullanabileceğiniz bu özel ürün, cildinizin tazelenmesine yardımcı olacak.

Doğanın onarıcı gücü - Huncalife Essentials Çay Ağacı Yağı 20 ml, 59,99 TL

Son yıllarda adını siz de sıkça duymuş olmalısınız. Çay ağacı yağı, Avustralya’da yetişen yassı yapraklı bir bitkiden elde ediliyor ve faydaları saymakla bitmiyor. Özellikle Avustralya’nın yerli halkı Aborjinler tarafından yüzyıllardır kullanılan bu özel yağın eski çağlardan beri güçlü doğal bir antiseptik olduğu biliniyor. İşte bu mucize yağla geliştirilen Huncalife Essentials Çay Ağacı Yağı, hem saça hem de cilde uygulanabilen özel bir formüle sahip. Saçların daha güçlü, parlak ve sağlıklı olmasını destekleyen ürün, cildin daha pürüzsüz, ipeksi ve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor. Cildinizi yağlandırmadan nemlendirmeyi hedefleyen bu mucize yağ, bölgesel kurulukların giderilmesine ve cildin pürüzsüz görünmesine de destek oluyor.

Mucizevi etki - Huncalife Essentials Sarı Kantaron Yağı 20 ml, 59,99 TL

Eski Yunan ve Roma medeniyetlerinde kötücül enerjilere karşı koruyucu bir gücü olduğuna inanılan kantaron yağının gün geçmiyor ki yeni bir faydasını duymayalım. Huncalife Essentials ailesinin en sevilen üyelerinden biri olan kantaron yağı, saç derinizdeki pullanmış görüntüyü azaltmaya yardımcı olurken cildinizi nemlendiriyor. Saçınızın daha parlak ve güçlü olmasını destekleyen bu mucize ürün, saçın ihtiyacı olan vitamin ve minerallere kavuşmasını hedeflerken saç derinizdeki gözenekleri temizliyor. Aynı zamanda cildinize de uygulayabileceğiniz kantaron yağı, cildinizin daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini destekliyor. Melanin kaybı sebebiyle ciltte oluşan renk bozukluklarının giderilmesi konusunda da bu özel üründen yardım alabilirsiniz.

Saçlara büyük destek - Huncalife Essentials Siyah Sarımsak Yağı 20 ml, 59,99 TL

Demir, fosmor, allisin ve C, B1, B6 vitaminleri gibi bağışıklığı arttırıcı besinler açısından zengin olan sarımsak yağı, uzun yıllardır insanlık tarafından ateşi ve enfeksiyonu gidermekte destek olarak kullanılıyor. Kendine özgü keskin aromasıyla mutfaklarımıza da tat katan sarımsak, saç bakımının da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Huncalife Essentials Siyah Sarımsak Yağı, saçlarınızın güçlü, parlak ve bakımlı olmasını destekliyor. Saç derisindeki kuru ve mat görüntünün giderilmesine yardımcı oluyor. Saç bakımı konusunda rahatlıkla destek alabileceğiniz sarımsak yağını az miktarda avucunuza alarak kuru saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Kuru ciltlerin yakın dostu - Huncalife Essentials Aynısefa Cilt Bakım Yağı 20 ml, 59,99 TL

İçeriğinde bulunan aynısefa ve papatya özleriyle cildinizde canlı, yumuşak ve kadifemsi bir görünüm elde etmenize yardımcı olan Huncalife Essentials Aynısefa Cilt Bakım Yağı, cildinizin günlük bakımını yapmanızda size destek olacak. Kuru ve hassas ciltler için uygun olan bu özel yağ, cildin neme doymasına ve bu sayede de tahriş olan cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor. Saç ve tırnak bakımı konusunda da Aynısefa yağından rahatlıkla destek alabilirsiniz.

Doğal böceksavar - Huncalife Essentials Citronella Yağı 20 ml, 32,99 TL

Citronella yağı, 1940’lı yıllarda keşfedilmiş ve dünyanın pek çok ülkesinde doğal bir böceksavar olarak kullanılmaya başlamıştır. Huncalife Essentials ailesinde de yer alan mucize ürün, çeşitli özelliklerdeki limon türlerinin gövde ve saplarından elde edilen aromatik bir yağdır. Siz de yaz aylarında Citronella yağını tüm aileniz için doğal bir sinek kovucu olarak kullanabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı