Sağlığın için #EvdeKal, İntema Mutfak evine gelsin

Sağlığın için #EvdeKal, İntema Mutfak evine gelsin

Vakıf Katılım

İntema, tüketicisinin, çalışanlarının ve ailelerinin sağlığını her şeyden çok önemsiyor. Mutfak proje sorumluları aracılığıyla müşterilerine sunduğu mutfak planlamasından çizim ve fiyatlandırmaya pek çok aşamayı kapsayan uzaktan proje desteği,  evden çıkmayı gereksiz kılıyor.

 

Mutfakta ihtiyaca göre kişiselleştirilmiş çözümler sunan İntema,  müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını gözeterek uzaktan proje desteği sağlıyor. Mutfak modeli seçiminden fiyat bilgisinin hesaplanmasına  pek çok aşama bu yolla çözümleniyor.

İntema’nın Mutfağını Kendin Çiz uygulaması, kendi evinizi ölçerek hayalinizdeki mutfağınızı evdeki oda ölçülerine göre 3 boyutlu tasarlama olanağı veriyor. Ayrıca mutfağını yenilemek isteyenler, satış şubelerine gelmeye gerek kalmaksızın İntema’nın web sitesinden ya da sosyal medya hesaplarından form doldurabiliyor ya da İntema Mutfak Danışma Hattı ile iletişime geçebiliyor.

Mutfağını Kendin Çiz

www.intemayasam.com.tr adresindeki “Mutfağını Kendin Çiz” uygulaması, mağazaya gitmek gerekmeden kendi mutfak çizimini yapabilmesini ve fiyat bilgisi almasını sağlıyor. Uygulamayı kullananlar mutfağının oda ölçülerini girerek, mutfak mobilyalarının modelini ve malzeme seçeneklerine göre rengini seçebiliyor, uygulama üzerinde istediği mutfağın bitmiş halini anında görüp istediği değişiklikleri yapabiliyor. Bu tasarımı kaydederek İntema’ya gönderenler ise çizdiği mutfağın fiyatını özel indirim fırsatlarıyla mail yoluyla hemen öğrenebiliyor ve proje sorumlusunun çizim kontrolü sonrası siparişe dönüştürebiliyorlar.

İnternet sitesinden ya da Mutfak Danışma Hattı’ndan randevu seçeneği

Mutfağını yenilemek isteyenler için İntema’nın web sitesinden form doldurma ve 0850 311 70 70 numaralı İntema Mutfak Danışma Hattı seçenekleri de bulunuyor. Form dolduran ya da telefon ile iletişime geçen tüketiciler için mimarla telefonda görüşme randevusu oluşturuluyor.

Telefonla mutfak projelendirme desteği kapsamında; gerekli hallerde tüketicinin evinin ölçülerini alması, fotoğraflarını çekerek iletmesi de istenebiliyor. Tercihleri doğrultusunda tüketiciye evden online çizim desteği sağlanıyor.

https://intemayasam.com.tr/kampanyalar/


Hibya Haber Ajansı