Hitachi Vantara, orta büyüklükteki işletmeler için yeni depolama platformu VSP E990'ı tanıttı

Hitachi Vantara, orta büyüklükteki işletmeler için yeni depolama platformu VSP E990'ı tanıttı

Vakıf Katılım

Yeni Hitachi Vantara Sanal Depolama Platformu, Veri Depolama Maliyetlerini Önemli Ölçüde Düşürüyor ve Orta Ölçekli İşletmeler için Veri Altyapısı Yönetimini Basitleştiriyor

Hitachi, yüzde 100 iştiraki olan Hitachi Vantara, bugün yaptığı açıklamayla orta büyüklükteki işletme müşterileri için yeni depolama platformu Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) E990’ı tanıttı.

E990’ın yüksek performansı ve düşük gecikme süreleri iş uygulamalarına güç katarken, sektör lideri veri tekilleştirme özelliği depolama maliyetlerinde düşüşü garanti ediyor. Hitachi Ops Center’ın güçlü yapay zeka (AI) tabanlı yönetim yazılımı, AI, makine öğrenimi (ML) ve konteyner uygulamaları için depolama provizyonunu da önemli ölçüde basitleştiriyor. E990, Hitachi Ops Center ile Hitachi Vantara'nın orta ölçekli işletmeler için çözüm ailesine bir tamamı flaş NVMe seçeneği ekler. Güçlü altyapı çözümlerinden oluşan ve her büyüklükteki işletme tarafından kullanılabilen geniş portföy, sınıfının en iyisi bir performans sunar ve Hitachi’nin imzası olan %100 veri kullanılabilirlik garantisini içerir.

Şirket ayrıca, E990 ve tüm Hitachi Vantara portföyü için basit, elastik ve kapsamlı satın alma seçenekleri sunan bir program olan Hitachi Vantara EverFlex'i tanıttı. EverFlex, temel hizmet fiyatlandırmasından özel sonuç tabanlı hizmetlere, kadar çeşitli tüketime dayalı fiyatlandırma modelleri Hizmet Olarak Depolama'ya (SaaS) ekler. Maliyet düşürmek, boşa kapasite kullanımını önlemek ve kesintileri ortadan kaldırmak için etkili yollar sağlayarak BT harcamalarını orta ölçekli işletmeler için iş kullanımıyla uyumlu hale getirir.

Sektör Lideri Veri Tekilleştirme Maliyetleri Düşürüyor

Tahminler veri hacimlerinin ortalama %231, veri depolama bütçelerinin ise sadece ortalama %10 2 artacağını öngörürken, orta büyüklükteki işletmeler depolama maliyetlerini düşürmek için çözümlere acil biçimde ihtiyaç duyuyor. Hitachi Ops Center içeren yeni Hitachi VSP E990, sektör lideri 4:1 veri tekilleştirme (Hitachi’nin en yakın rakibinin iki katı oran) sunarak depolama kapasitesinde garanti olarak %75 ve üzeri boş alan yaratır3.

Yapay Zeka Kullanan Yönetim Araçları, Depolama Provizyonunu Son Derece Basitleştiriyor

Artık S&P Global Market Intelligence’ın bir parçası olan analiz şirketi 451 Reserarch, depolama müşterilerinin %43’ünün artan talepleri destekleyebilme konusunda hazır hissetmediğini belirtiyor. Hitachi Vantara VSP E990, Ops Center ile çalışarak doğrudan bu zorluğa çözüm buluyor. Ops Center’ın AI kullanan gelişmiş yönetimi, zorlu uygulamalar için depolama dağıtımını %90'a kadar kolaylaştırır3. Ayrıca otomatik olmayan depolama provizyon görevlerini %70'e kadar azaltır3 ve sorun gidermeyi hızlandırmak için dört kat daha hızlı kök neden analizi yapabilir

Güvenilir Performans

Hitachi Vantara VSP E990, birçok işletmenin karşı karşıya kalmaya devam ettiği veri altyapısı güvenilirlik sorunlarına çözüm buluyor: İşletmelerin üçte biri depolama güvenilirliği sorunlarının bir sonucu olarak kesinti5 ya da önemli performans düşüşleri yaşıyor. VSP E990, Hitachi Vantara’nın güvenilirlik anlamındaki uzun süreli liderliğini orta ölçekli işletmelere uygun fiyatla sunuyor. Endüstride önde gelen ve en düşük maliyetli IOPS’yi (IOPS başına 0,03 dolar) sunarken, en çok kaynak gerektiren iş uygulamaları için ultra düşük gecikme süresine sahip tam NVMe mimarisini taşımaktadır.

Öngörülebilir Fiyatlandırma ve Esnek Tüketim

Yeni EverFlex, fiyatlandırmayı bulut benzeri depolama kullanımı için öngörülebilir hale getiren tüketim tabanlı fiyat modellerine daha fazla seçenek ekliyor. Öncelikle müşterilerin yalnızca kullandıkları kadarını ödeyerek teknoloji harcamalarını iş kullanımıyla paralel hale getirmelerini sağlayarak, maliyetleri %20'ye kadar3 azaltıyor. Böylece her kurulumun ihtiyaç duyduğu temel rezerv kapasitesi için ödeme yapma gereğini ortadan kaldırıyor. Maliyetleri daha da azaltmak ve kesintileri önlemek için çalışanlara ek yük getirmeden, daha tutarlı hizmet seviyelerinde, sonuca dayalı operasyonel hizmetler sağlayan ek hizmetler de portföyde yer alıyor.

VSP E990, İş Ortakları İçin de Avantajlı

İş ortaklarının orta büyüklükteki işletmelerden oluşan müşterileri için de VSP E990, inovasyon ve sayda sunmak için ideal. Hitachi Vantara, orta büyüklükteki işletmelere odaklanan distribütörler ve yeniden satış kanalları için tasarlanan etkinleştirme araçları, pazarlama kaynakları ve teşvikler içeren öngörülebilir, karlı ve öncü iş ortağı programına yatırım yapmaya devam ediyor. Hitachi Vantara Kanal Şefi Kiirmberly King’in blog yazısını okuyarak VSP E900’ün iş ortaklarına sunduğu fırsatlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ve şirketin küresel iş ortağı topluluğundan gelen yorumları görebilirsiniz.

Uygunluk

Hitachi VSP E990, Hitachi Ops Center ve EverFlex, tüm dünyada Hitachi Vantara ve iş ortakları ağından temin edilebilir.


Hibya Haber Ajansı