Yeni rakibiniz Dina Asher Smith

Yeni rakibiniz Dina Asher Smith

Vakıf Katılım

Dünyanın dört bir yanındaki sporcular ile rakip olup, kendi cesaretinizi de gözler önüne serebileceğiniz The Living Room Cup tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda günlük spor alışkanlıklarını meydan okumaya dönüştüren Nike, The Living Room Cup kampanyasında 3 haftayı geride bıraktı. Dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo ile başlayan kampanya, 22 yaşındaki İtalyan paralimpik sporcu Beatrice Maria Adelaide Marzio Vio ve profesyonel kariyerine Manchester City'de devam eden Leroy Sane’den sonra 100 metreyi 11 saniyenin altında koşan ilk İngiliz kadın ünvanını taşıyan, 14 yaşından beri İngiltere ulusal sprint şampiyonu olan Dina Asher Smith’e devredildi.

Dina Asher Smith, dağcı tırmanışı antremanı çalıştığı videosunu paylaşarak takipçilerini kendisine meydan okumaya davet etti. Nike, The Living Room Cup kampanyası ile evde vaktinizi avantaja dönüştürmenize olanak sağlıyor. Meydan okumalar ile birlikte hareket edebilir, biraz ter atabilir ve hatta çok eğlenebilirsiniz! Kampanya başladığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından insanın meydan okumalar ile iletişimde kalmalarını sağlıyor!

“The Living Room Cup” haftalık spor karşılaşmalarıyla Nike’ın profesyonel sporcularına karşı yarışabileceğiniz yeni bir alan sunuyor! Her hafta mücadelede rekabet avantajı sağlamaya yardımcı olacak özel egzersizler Nike Training Club uygulamasında sunulacak. Oyuncular sonuçlarını #evdehareket, #dünyaiçinhareket, #playinside ve #thelivingroomcup etiketlerini kullanarak Instagram profillerinde paylaşacaklar.

The Living Room Cup, Nike’ın tüm sporcuları iç mekan sporu ve sağlıklı yaşam alanlarındaki yolculuklarında destekleyici bütünsel yaklaşımının bir başka örneğidir.


Hibya Haber Ajansı