Türkiye 19 Mayıs coşkusunu evlerde yaşadı

Türkiye 19 Mayıs coşkusunu evlerde yaşadı

Vakıf Katılım

Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Dr. Hande Demirdere ve marka çalışanları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak evlerinde kendi imkânlarıyla çektikleri videoda Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden bölümler okudu. Video markanın sosyal medya hesaplarından yayımlandı.

 

Pierre Fabre Türkiye çalışanları, videonun sonunda şirketin Covid 19 ile mücadele kapsamında #takingcare etiketiyle başlattığı iletişim kampanyasına da atıfta bulunarak Türkiye haritası üzerine yerleştirilmiş karelerde elleriyle kalp işareti yaptı. Tüm dünyadaki Pierre Fabre çalışanları, “taking care, living better” sloganıyla özdeşleştirdikleri bu hareketle gelecek için iyimserliklerini vurguladılar. Önümüzdeki daha güzel günlere hazırlanmak için en iyi bildikleri işi yaptıklarını ifade eden çalışanlar, “Amacımız, her bir insanın yaşamına dokunarak, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek” dediler.

 

Pierre Fabre hakkında: Vizyon sahibi bir eczacı botanikçi ve tutku dolu bir girişimci olan Mösyö Pierre Fabre’nin, 1951 yılında kurduğu eczane, bugün Onkoloji, Kadın Sağlığı, Üroloji, Tüketici Sağlığı ve Dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren, uluslararası şirketler grubuna dönüşmüştür. Pierre Fabre Laboratuvarları, Avrupa’nın en büyük ikinci bağımsız özel ilaç laboratuvarı olarak hizmet vermektedir. Ürünlerini geliştirirken doğanın sunduklarını kullanan Pierre Fabre, oluşturduğu botanik arşivleri ve ağaçlandırma çalışmalarıyla da doğayı korumayı ilke edinmiştir. Gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerinde kullanan grubun bu çalışmaları, Eccocert tarafından Mükemmel Sertifikası ile derecelendirilmiştir. Köklerinden ve değerlerinden hiç kopmadan dünyaya açılan Pierre Fabre Grubu, gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile özellikle Afrika ve Uzakdoğu’daki projelerde insanlara sağlık götürmek için ayırır. Kullanılan her bir Pierre Fabre ürünü, bir Albinolu çocuğun daha cilt kanserinden korunmasına, cinsel şiddete maruz kalmış bir kadının daha hayata tutunmasına, bir ağaç daha dikilmesine, nesli tükenen bir bitkinin daha korunmasına ve daha nice iyilik hareketlerine dönüşmektedir. Pierre Fabre Grup, Türkiye’de «Pierre Fabre İlaç» ve «Pierre Fabre Dermokozmetik» şirketleriyle faaliyet göstermektedir. Grup, her yıl elde ettiği karın anlamlı bir kısmını, Onkoloji ve Dermatoloji alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. Pierre Fabre; her türlü güzelliğin öncelikle sağlıktan geçmesi gerektiğinin bilinciyle hareket eder; bunun yanında botanikçi kimliği sayesinde ürünlerini en doğal yöntemlerle geliştirir.


Hibya Haber Ajansı