91’inci İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri sürüyor

91’inci İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri sürüyor

Vakıf Katılım

91'inci İzmir Enternasyonal Fuarı, kapsamında düzenlenen etkinliklerin üçüncü gününde Yasemin Sakallıoğlu Patron ve Ceylan Ertem İzmirlilerle buluştu.

İzmir Fuarı’nın üçüncü gününde, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda Yasemin Sakallıoğlu, Rock&Rap Sahnesi’nde Patron, Mogambo Geceleri’nde ise Ceylan Ertem sahne aldı.

Terra Madre Anadolu İzmir ile birlikte gerçekleştirilen 91'inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın üçüncü günün akşamı Rock&Rap Sahnesi’nde konser veren Patron, yaklaşık iki saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını İzmirliler için söyledi. Rock&Rap Sahnesi, sırasıyla Perdenin Ardındakiler, Sena Şener, Lil Zey, Pentagram, Can Gox ile Anıl Piyancı ve Contra’yı müzikseverlerle buluşturacak.

"İzmir konser vermekten en çok keyif aldığım şehir"

Fuarın klasikleri arasına giren Mogambo Geceleri, üçüncü akşamında Ceylan Ertem’i ağırladı. Poptan caza ve türkülere kadar kendine has tarzıyla şarkılarını seslendiren Ertem, ilk şarkısını söyledikten sonra “Fikrimiz firarda arkadaşlar. Mapusa da soksanız diyelim, fikirleri sokamazsınız, şarkıları hapsedemezsiniz diyelim. O zaman şikayetim var cümle yasaktan” diyerek Hakim Bey şarkısını söyledi.Ertem, İzmir'in konser vermekten en çok keyif aldığı şehir olduğunu söyledi.

Ertem, kendi şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu’dan Ahmet Kaya’ya ve Neşet Ertaş’a kadar birçok sanatçının eserini de seslendirdi.

Mogambo Geceleri’nde Birsen Tezer 5 Eylül, Ibis Maria 6 Eylül, Mirkelam 7 Eylül, Öykü Gürman 8 Eylül ve Buzuki Orhan da 10 Eylül’de sahne alacak.

Atatürk Açık Hava’da ikinci konuğu, Yasemin Sakallıoğlu

Atatürk Açık Hava Tiyatrosu Etkinliklerinde ikinci konuk ise komedyen Yasemin Sakallıoğlu oldu. Sakallıoğlu, Doğru Koca Nasıl Seçilir? isimli gösterisiyle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda etkinlikler, Meksika Açmazı ve Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var gösterileriyle devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Kafa Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 11 Eylül tarihine kadar teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle İzmirlileri karşılayacak.

Hibya Haber Ajansı