Aksa Elektrik’ten abonelerine mobil hizmet

Aksa Elektrik’ten abonelerine mobil hizmet

Vakıf Katılım

Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 il ve 101 ilçede elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, yeni projesi olan mobil hizmet aracı ile abonelerinin ayağına gidiyor. Aboneler, bu hizmet sayesinde Müşteri Hizmet Merkezine gitmeden birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de Aksa Çoruh Elektrik; Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl’de Aksa Fırat Elektrik markalarıyla 2,3 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, yeni projesi mobil hizmet aracıyla abonelerinin ayağına kadar gidiyor.

Bölgeye özel projeleriyle müşterilerine sunduğu hizmeti geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Aksa Elektrik, iki adet araçla ilk etapta Çoruh bölgesinde Trabzon’da, Fırat bölgesinde ise Malatya’da yollarda olacak.

Abonelerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeniliklerine ara vermeden devam ettiklerini açıklayan Aksa Elektrik Operasyon Direktörü Arda Hun, “Mobil hizmet aracımızla abonelerimizin ayağına kadar gidiyoruz. Covid-19 sebebiyle yaşadığımız olağanüstü günlerde bu hizmetimizle abonelerimiz ayağına kadar gelen hizmet aracı sayesinde istenilen gerekli evraklarla birlikte abonelik başvurusu, abonelik iptali, güvenli fatura ödeme gibi birçok işlemi kolay ve zahmetsizce yapabilecek. Çoruh bölgesinde ilk etapta 4 Mayıs Pazartesi – 8 Mayıs Cuma günleri arasında, Trabzon’un Merkez mahalleleri ile Akçaabat ilçesinde olacağız. Fırat bölgesinde ise 4 Mayıs Pazartesi – 8 Mayıs Cuma günleri arasında Malatya’nın Merkez mahalleleri ile Battalgazi, Yeşilyurt ve Doğanşehir ilçelerinde olacağız. Birkaç ay içerisinde araç sayımızı üç kat arttırarak, daha fazla abonemizin bu hizmetten yararlanmasını sağlayacağız” dedi.

Arda Hun ayrıca, Aksa Elektrik’in mobil hizmet aracıyla izleyeceği rotayı, her hafta www.coruhaksa.com ve www.firataksa.com web siteleri ile sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak duyuracaklarını, aynı zamanda muhtarlıklardan bilgi alınabileceğini söyledi. Hun sözlerini, “Şirket olarak abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak için hem dijital kanallar hem de mobil hizmetler başta olmak üzere birçok yeniliği hayata geçiriyoruz. Elektrik tedarik hizmetini müşterilerimizle buluşturmak amacıyla hizmet ve yeniliklerimize aralıksız devam ediyoruz” diyerek noktaladı.

Mobil Hizmet Aracı Güzergahları:

Trabzon

 

Gün

İl/İlçe

Bölge

Tarif

4 Mayıs

Pazartesi

Trabzon Merkez

Erdoğdu Mah.

Pazar Yeri Yanı, Şht. Albay Osman Ertosun Cad.

5 Mayıs

Salı

Trabzon Merkez

Yenimahalle Mah

İnönü cad. Fatih Devlet Hastanesi Yanı

6 Mayıs Çarşamba

Trabzon Merkez

Pazarkapı Mah.

Moloz Alt Geçit Yanı

7 Mayıs Perşembe

Akçaabat

Yaylacık Mah.

Yaylacık PTT Yanı

8 Mayıs

Cuma

Trabzon Merkez

Beşirli Mah

Pazar Yeri Yanı, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Önü


Malatya

 

Gün

İl / İlçe

Bölge

Tarif

4 Mayıs

Pazartesi

BATTALGAZİ

Alacakapı Mah.

Eski Malatya, Battalgazi ilçe meydanı

5 Mayıs

Salı

DOĞANŞEHİR

Yeni Mah.

Doğanşehir Belediye binası önü

6 Mayıs

Çarşamba

MALATYA MERKEZ

Çarşı İçi Sk.

Valilik ve Kızılay Kan Bankası yanı

7 Mayıs

Perşembe

MALATYA MERKEZ

Kışla Caddesi sonu

Saat Kulesi ve Gazi İlkokulu yanı

8 Mayıs

Cuma

YEŞİLYURT

Molla Kasım Mah.

Yeşilyurt ilçe meydanı, Ziraat Bankası karşısı


Hibya Haber Ajansı