Paramanya 5. yıl dönümü güncellemesi yayınlandı

Paramanya 5. yıl dönümü güncellemesi yayınlandı

Vakıf Katılım

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya‘nın 5. yıl dönümüne özel güncellemesi 22 Mayıs itibariyle oyuna eklendi. Yeni güncelleme ile birlikte oyuncular bir sonraki güncellemeye kadar çeşitli etkinliklerin tadını çıkaracak. Ayrıca oyuncuların en sevdiği içeriklerden biri olan Uzay Seyahati de yıl dönümü kutlaması için bir sonraki güncellemeye kadar açık olacak. Uzay Seyahati modunda oyuncular haritadan diledikleri gezegeni seçip ilerleyebilecek ve büyük ödülü almak için tüm gezegenleri keşfetmeye çalışacak. Yeterince şanslı olmayan oyuncular ise güçlenmelerine yardımcı olacak teselli ödüllerinden yararlanabilecek.

Ramazan Bayramı’nda oyuncular elmasa doyacak

Yıl dönümü güncellemesiyle birlikte başlayan etkinliklerin ilki Ramazan Bayramı’na da denk geldiği için Ramazan Bayramı’na özel Giriş Etkinliği oldu. Giriş Etkinliği ile oyuncular Ramazan Bayramı boyunca her gün oyuna girdiklerinde 100 Elmas kazanacak. Ayrıca 5. yıl dönümü giriş etkinliği için de 22 Mayıs. – 26 Mayıs tarihleri arasında oyuna giren tüm oyuncular S+ YENİ POPÜLER Kart Paketi ve S YENİ/POPÜLER Aksesuar Çekilişi eşyalarını kazanırken 50.000 Altın da posta kutularında olacak. Netmarble, Paramanya 5. yıl dönümü güncellemesi için oyuncuların yeni bir eşya kartı elde edebileceği özel bir etkinlik hazırladı. Ayrıca; Sıralı, Turistik ve Renkli Zafer yaparak oyun bitirme ve her gün 3 kere maça giren herkese çeşitli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Netmarble EMEA’nın yayınladığı, Osmanlı Sultanı Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan gibi karak-terlerini barındıran Paramanya, Türkiye ve dünyanın en güzel şehirlerini elde etmek isteyen oyuncuların kıyasıya rekabetine sahne oluyor. Paramanya Google Store ve AppStore üzerinden indirilerek ücretsiz olarak oynanabiliyor.