LG LED Signage ile mükemmel görüntü, kolay kurulum

LG LED Signage ile mükemmel görüntü, kolay kurulum

Vakıf Katılım

En Yeni LED Signage Çözümü, Daha da Yüksek Performans için Sektör Lideri Ekran Teknolojisiyle Yenilikçi Tasarımdan Yararlanıyor.

LG Electronics (LG), en gelişmiş dijital ekran çözümünü olan, ekran teknolojisinin ve tasarımının en son noktası kabul edilen yenilikçi LG LED Signage’i (model LSAA) piyasaya sunuyor. LSAA, mükemmel görüntü kalitesi ve daha kolay kurulumu ile, LG'yi sektörün önde gelen dijital ekran çözüm sağlayıcılarından biri haline getiriyor.

LSAA, büyük ekranların yapılmasına imkan tanıyan bir blok montaj tasarımına sahip. LG, 4K UHD çözünürlük ve 16:9 en boy oranını sunarken zamandan, maliyetten ve efordan kazanmak için kabinetler arasında ek kablolar olmadan tüm ekranlara güç ve sinyal sağlamak için çözümü, tek bir LED kabin hub'ı (600G x 337.5Y x 44.9D mm) etrafında tasarlamakta buldu. Sinyalleri kablosuz olarak sorunsuz bir şekilde gönderme ve alma yeteneği, LG'nin temassız konektör teknolojisinden kaynaklanıyor ve her bir ekrana güç, LED kabinet hub'ının kenarlarında bulunan pim konektörleri aracılığıyla iletiliyor.

Dahası, LED ekran, istenen boyutu elde etmek için birden fazla ekran bağlamasına izin veriyor. Kolay kurulum ve genişletilebilirlik ile LSAA, çok kısa bir sürede kurulabiliyor veya yeniden yapılandırılabiliyor. Duvara montaj aparatları ve çerçeve tipi aksesuarları ile, farklı saha koşulları ve farklı gereksinimleri karşılamak için bir dizi kurulum seçeneği sunuluyor.

LG'nin popüler ileri teknoloji TV'lerinde bulunan AI destekli görüntü işlemcisi ile LG LSAA, canlı görüntüleri 1,2 mm'lik piksel mesafesi ile sunarken, LG bu senenin sonuna kadar piksel mesafesini 1 mm'den de aza indirmeyi planlıyor. LG LSAA, daha fazla verimlilik sağlamak ve güç tüketimini azaltmak için LED katotlarının tek bir pime bağlı olduğu ortak katot yöntemini kullanıyor ve her bir alt piksele sadece gerektiği kadar enerji sağlıyor.

LG Electronics Business Solutions Company'nin Bilgi Ekranı İş Birimi Başkanı ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Paek Ki-moon “LSAA serimiz, ticari ekran pazarında LED ekran çözümleri için yeni bir standart belirliyor. LG LSAA üstün görüntü kalitesi, gelişmiş kurulum kolaylığı ve rakipsiz görüntü kalitesiyle LED ekran sektöründeki standartları yukarı çekiyor” dedi.

LG’nin en yeni LED ekranları bu ay Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacak, ardından Latin Amerika ve Asya'da piyasaya sürülecek.

Hibya Haber Ajansı