Dünya çapında geçerli sertifika programı

Dünya çapında geçerli sertifika programı

Vakıf Katılım

Universum İşveren Markası Akademisi, Evrim Kuran liderliğinde başlıyor.

 

Dünyanın 60’tan fazla ülkesinde faaliyet gösteren Universum Global’in, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği akademi programının liderliğini, Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Global Türkiye Lideri Evrim Kuran yapacak. Kurumsal ve bireysel tüm katılımcılara açık olan Universum İşveren Markası Akademisi programı 29 Mayıs 2020, Cuma günü online olarak başlıyor.

 

Online platformlarda gerçekleşecek ve 8 hafta sürecek programın başında, ara döneminde, sonunda Evrim Kuran 3 farklı Türkçe webinarla katılımcılara eğitim verecek. Katılımcılar eğitim süresince Universum Akademi Kütüphanesi üzerinden program materyallerine erişim olanağına sahip olabilecekler. Bu sistem üzerinde çalışarak, ilgili modül altında yer alan dünyanın en iyi uygulamaları, makaleler ve video içeriklere erişebilecekler.

 

Haftalık 2-3 saat zaman ayırarak rahatlıkla tamamlanabilen akademi programı sonunda katılımcılar, seçtikleri modül üzerinden bir proje gerçekleştirerek Universum’un uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanacak ve Universum İş Veren Markası Akademisi sertifikası sahibi olacaklar.

 

Program için; 22 Mayıs 2020 tarihine kadar,www.dinamo.co adresine giriş yaparak veya info@dinamo.co ‘ya mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

 

Universum İşveren Markası Akademisi’nin bugün 700’den farklı şirkette, 1.000’in üzerinde sertifikalı mezunu bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı