Paraşüt ve Kadir Çöpdemir işletme sahiplerine Kolay Gelsin diyor

Paraşüt ve Kadir Çöpdemir işletme sahiplerine Kolay Gelsin diyor

Vakıf Katılım

5 filmden oluşan kampanya, Paraşüt’ün tüm dijital ve sosyal medya kanallarında yayında.

Online ön muhasebe programı Paraşüt, sosyal medya ve dijital platformlarda yayına giren yeni iletişim kampanyasında, ünlü oyuncu ve sunucu Kadir Çöpdemir’in gerçekleştirdiği keyifli KOBİ sohbetlerini, eğlenceli bir anlatımla ekranlara getiriyor.

“Kadir Çöpdemir ve Paraşüt ile Kolay Gelsin” isimli dijital kampanyada Çöpdemir, bilişim firmalarından ajans ve start-up’lara kadar birçok farklı sektörden patronla; günlük yaşamları, işleri, ön muhasebenin önemi ve Paraşüt’ün hayat kolaylaştıran özellikleri hakkında samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

5 adet filmden oluşan kampanyada, Kadir Çöpdemir hem Paraşüt kullanan hem de kullanmayan işletme sahiplerine finansal verilerini nasıl ve nerede kayıt altına aldığını soruyor. Paraşüt kullanmadığını ve finansal verilerini genelde dağınık halde tuttuğunu ifade eden işletme sahiplerine Paraşüt’ün nasıl büyük bir zaman ve iş gücü tasarrufu sağladığını esprili bir dille anlatıyor. Paraşüt kullanan işletme sahipleri ise zaman ve cihazdan bağımsız olarak, finansal verilerini nasıl kolay ve hızlı bir şekilde yönettiklerini kendileri dile getiriyor.


Hibya Haber Ajansı