Tatil bavulunuzda Fujifilm’in rengarenk Instax modellerine yer açın

Tatil bavulunuzda Fujifilm’in rengarenk Instax modellerine yer açın

Vakıf Katılım

Güneşin iyice ısıtmaya başladığı şu sıralar tatil hazırlıkları da gündeme gelmeye başladı. Sevdiklerimizle beraber anılar biriktirdiğimiz, her anın tadını çıkarttığımız ve geriye dönüp baktığımızda tebessümle hatırlayacağımız anılar için yapmanız gereken tek şey tatil bavulunuzda Fujifilm'in rengarenk instax modellerinden Mini LiPlayile Mini 11’e yer açmak.

 

Normalleşme sürecinin başlamasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Tüm seyahat rezervasyonlarını yaptıktan sonra geriye yalnızca seyahat bavulunu hazırlamak kalıyor. Peki, tatilinizi unutulmaz kılmak için neye ihtiyacınız var? Tatilde yaşayacağınız özel anların ölümsüzleştirilmesi için ihtiyacınız olan tek şey Fujifilm’in eğlenceli İnstax modelleri.

Fujifilm tasarımcıları tarafından son teknolojiyle tasarlanan Instaxlar, zamanı ölümsüzlüşetirmek için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Şık tasarımlarıyla beğeni toplayan Instax’lar rengarenk modelleriyle yaz tatilinizi daha keyifli, daha unutulmaz bir hale getiriyor.

 

Ses ile görüntüyü birleştiren teknoloji…

Instax Mini LiPlay ile çektiğiniz veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları altı keyifli filtre ve 30 farklı çerçeve ekleyerek, anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Üstelik tüm fotoğrafları basma zorunluluğu olmadan, dilediğiniz fotoğrafları bastırmanızı da mümkün kılan Instax serisinin en küçük ve hafif modeli olan Instax Mini LiPlay’in özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almanızı sağlayan Instax Mini LiPlay, keyifli anlarınızı sadece görüntülemekle kalmıyor fotoğraflarınıza hayat da veriyor.

 

Satış fiyatı: 1.499 TL

 

 

Tatil için Instax Miniler'in en yenisini tercih edin...

Instax'ın renkli dünyasının amiral gemisi olan Instax Mini 11, diğer serilere nazaran otomatik pozlama ayarıyla farklılaşıyor. Objektifte yer alan ışık sensörü, ışığı otomatik algılayarak müdahaleye gerek duyulmaksızın çekim modunu kendisi belirliyor. Otomatik pozlamayla beraber tatilde size düşen, fiziksel koşulları düşünmeden fotoğraf çekmenin tadını çıkarmak…

 

Satış fiyatı: 699 TL

 

Yazın tüm renklerini barındıran rengarenk Instax modelleri ile sevdiklerinizle geçirdiğiniz anlara hayat verebilirsiniz. Bir sonraki tatile çıkmadan önce birbirinden güzel Instax makineler, Fujifilm Instax online satışnoktalarında sizibekliyor.


Hibya Haber Ajansı