Sompo sigorta yeni reklam filminde müşterilerine ‘bu güven hep aynı kalacak’ diyor

Sompo sigorta yeni reklam filminde müşterilerine ‘bu güven hep aynı kalacak’ diyor

Vakıf Katılım

Sompo Sigorta, koronavirüs salgını etkisinde yaşadığımız kötü günlere karşı, iyi duygulara odaklanarak umut ve güven veren bir reklam kampanyası hazırladı.

Sompo Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Şenol Ortaç; reklam filmi hakkında bilgi vererek, Koronavirüsle mücadele kapsamında hayata geçirdikleri bir dizi önlemi paylaştı.

 

Sompo Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Şenol Ortaç, Koronavirüs salgını etkisinde yaşadığımız kötü günlere karşı, toplumun moralini bir nebzede olsa yükseltecek, iyi duygulara odaklanarak umut ve güven verecek bir reklam kampanyası hazırladıklarını ifade ederek reklam filmi hakkında şu bilgileri verdi: “Salgın döneminde toplumda herkesin sıklıkla dile getirdiği ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ düşüncesinden yola çıkarak hazırladığımız reklam filmi, yıllar geçse bile hep aynı kalacak kucaklaşma, mutluluk ve hasret gibi duygulara odaklanıyor. Filmde Sompo Sigorta olarak, ‘Aslında her şey eskisi gibi olacak ve bu güven de aynı kalacak’ diyoruz. Bu doğrultuda reklam filmimizde müşterilerimize ‘Biz sizi anlıyoruz’ mesajı vererek, sunduğumuz avantajlarla her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik” dedi.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alarak toplum sağlığı açısından ciddi bir tehlike oluşturan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını korumayı birinci öncelik olarak belirlediklerini ifade eden Ortaç; bu zor günlerde müşterilerinin kendilerine duyduğu güvenin hep aynı kalması için çalıştıklarını dile getirerek, Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler hakkında bilgi verdi.

 

“Kesintisiz hizmet devam ediyor”

Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü günden itibaren tüm iş süreçlerini dijitale taşıyarak müşterilerine ve tüm paydaşlarına sundukları hizmeti kesintisiz şekilde devam ettirdiklerini ifade eden Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Salgının başladığı ilk günden itibaren, müşterilerimize verdiğimiz hizmeti kesintisiz sürdürebilmek adına, tüm acentelerimiz uzaktan çalışma sistemine geçiş yaptı. Müşterilerimiz bize; acentelerimiz, iş ortaklarımız, dijital kanallarımız ve çağrı merkezimiz üzerinden dilediği zaman ulaşabilir. Ayrıca web sitemiz ve Sompo Mobilo uygulamamız ile müşterilerimiz istedikleri zaman poliçelerini inceleyebilir; anlaşmalı kurumlarımızı görüntüleyebilir. Ayrıca hasar süreçlerimizi de dijital alt yapımız sayesinde daha da basitleştirerek süreci hızlandırdık. Müşterilerimiz dijital kanallarımız üzerinden hasar ihbarında bulunabilir ve varsa hasarlarının son durumunu öğrenebilir.” 

 

“Topluma karşı sorumluluğumuzun farkındayız”

Koronavirüs önlemleri kapsamında, ‘Tamamlayıcı ve Özel Sağlık Sigortası’ ürünlerinde Koronavirüs (Covid-19) tedavisini teminat altına aldıklarını duyuran Ortaç, “Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koranavirüs salgını ile mücadelede, hem müşterilerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak ilk hedefimiz ve bu doğrultuda topluma karşı olan sorumluluklarımızın farkındayız. Kurulduğu ilk günden bu yana, toplumun güvenlik, sağlık ve mutluluğuna bir bütün olarak katkıda bulunma hedefiyle çalışan bir marka olarak; ‘Tamamlayıcı ve Özel Sağlık Sigortası’ ürünlerimizde salgın hastalıklar kapsam dışı olmasına rağmen Koronavirüs (Covid-19) tedavisini teminat altına aldık. Sompo Sigorta’dan tamamlayıcı veya özel sağlık sigortası bulunan sigortalılar için pandemi hastanesi olarak belirlenen tüm anlaşmalı özel hastanelerde, Koronavirüs tedavisine ilişkin ortaya çıkabilecek fark ücretleri ve tedavi giderleri, poliçelerindeki mevcut şartlar, limitler ve uygulama esasları dahilinde değerlendiriliyor.

 

“Tüm bireysel ürünlerimizde müşterilerimize indirimler ve ödeme kolaylıkları sağladık”

Ekonomik açıdan sıkıntılı dönemlerde insanların öncelikle özel sigortalarından vazgeçme eğilimi gösterdiklerine dikkat çeken Ortaç, sigortalara aslında en çok bu dönemde ihtiyaç olduğunu ifade ederek; başta oto ürünleri olmak üzere tüm bireysel ürünlerinde çok ciddi indirimler ve ödeme kolaylıkları sağladıklarını ifade etti. Acentelerini en önemli iş ortağı olarak gördüklerini vurgulayan Ortaç, sözlerini şöyle tamamladı: “Acentelerimiz ile uzun vadede değer yaratmak, kısa vadede ise ekonomik rahatlamalarını ve böylece iş sürekliliğini sağlamak adına, bazı uygulamalar hayata geçirdik. Öncelikle onların mevcut portföylerini muhafaza edebilmeleri için çalışıyoruz. Tüm ürünlerimizde özellikle yenileme poliçelerinde acentelerimizin satışını kolaylaştırmak adına hep birlikte uğraş veriyoruz. Acentelerimizin içerisinde bulunduğumuz durumdan minimum etkilenmesi için hak edişlerini erken ödedik. Ayrıca satış hedeflerinde ve kampanya süreçlerinde de iyileştirmeler yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ve tüm dünyanın bu süreci en kısa zamanda atlatacağına olan inancımız çok yüksek. Birbirimizle kucaklaşacağımız günler çok yakın.”


Hibya Haber Ajansı