Sanayidebul ve Sistem Alüminyum A.Ş’den önemli iş birliği

Sanayidebul ve Sistem Alüminyum A.Ş’den önemli iş birliği

Vakıf Katılım

Sanayi sektörünün dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve sektör oyuncularına online bir platform üzerinden iş yapma fırsatı sunmak amacıyla kurulan Sanayidebul ve Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan Sistem Alüminyum A.Ş önemli bir iş birliğine imza attı.

Her ölçekten sanayi kuruluşunu talep verme ve teklif alma anlamında bir araya getiren online bir B2B platformu olan Sanayidebul ve Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan Sistem Alüminyum A.Ş arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında Sistem Alüminyum, sitenin aktif kullanıcısı ve müşterisi olarak Sanayidebul’a destek vermeye başladı.

Hem sanayi sektörünün lokomotifi konumundaki büyük firmalar, hem de sektörde faaliyet gösteren KOBİ’lere alım satım süreçlerinde avantaj sağlamak hedefiyle yola çıkan Sanayidebul, Türkiye’nin geniş coğrafyasına yayılmış, farklı üretimler gerçekleştiren her ölçekten sanayi şirketinin birbirlerinden, ürün ve hizmetlerinden haberdar olmasını sağlayarak şirketlere ticaret yapma fırsatı sunuyor.

Sanayi sektörü ve ülkemiz için önemli bir iş birliği

Şirketlerin güvenle ve hızla platform üzerinde aradığı her türlü sanayi ürününü bulabildiklerini belirten Sanayidebul CEO’su Cenk Torun, “Sanayi şirketlerinin operasyonlarının en önemli bacaklarından biri olan satın alma sürecini Saniyedebul’un çok farklı alanlarda üretim yapan geniş üye ağı ve güvencesiyle kolaylaştırma hedefiyle yola çıktık. Hem büyük firmalara hem bütçeleri kısıtlı olan KOBİ’lere önemli fırsatlar sunuyoruz. Kurumlar fuarlara katılmak ya da yüklü pazarlama maliyetleri altına girmek zorunda kalmadan ürünlerini Sanayidebul platformu üzerinde tanıtma ve satma fırsatı yakalıyor” dedi.

Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan Sistem Alüminyum A.Ş ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin önemini vurgulayan Torun, “İş birliğimiz kapsamında daha çok tedarikçi ve müşteriye ulaşarak sanayi sektörünün dijitalleşmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Sistem Alüminyum A.Ş ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği hem bizler hem de ülkemiz için büyük önem taşıyor” diyor.

Dijitalleşen dünyada ülkemiz sanayi sektörü de yer almalı

Alüminyum profil ve kompozit levha üretim sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından biri olarak, kampanya ve yeniliklerini Sanayidebul platformu ile daha geniş bir kitleye, daha kolayca ulaştıracaklarının altını çizen Sistem Alüminyum A.Ş. İcra kurulu başkanı Ayhan Yerekaban, “Türkiye’de sanayi sektörü pazarında dijitalleşme olması gereken seviyeye henüz ulaşabilmiş değil. Sanayidebul bu konudaki boşluğu doldurma amacıyla yola çıkan ciddi bir girişim. Bu iş birliğinde en önem verdiğimiz konu, dijitalleşen dünyada ülkemiz sanayi sektörünün de yer alması. Biz de bu kapsamda hem tedarikçilerimiz hem de müşterilerimizin önemli bir işlevi yerine getiren bu platformda yer almalarını için öncü ve destekçi olacağız. Teknoloji konusunda yüksek beyin gücüne sahip, ülkemizin içinden çıkan bu girişime verdiğimiz destek bizler için de büyük önem taşıyor” dedi.


Hibya Haber Ajansı