Magdeburger Sigorta, COVID-19 tedavi giderlerini karşılıyor

Magdeburger Sigorta, COVID-19 tedavi giderlerini karşılıyor

Vakıf Katılım

Magdeburger Sigorta, insan ve toplum odaklı yaklaşımı gereği koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarına yeni bir katkı sunuyor. Magdeburger sigortalılarının COVID-19 tedavilerine yönelik masrafları bu olağanüstü döneme yönelik jest uygulaması kapsamında karşılanacak.

Magdeburger Tamamlayıcı ve Yabancı Sağlık Sigortaları’na sahip bireysel ve kurumsal sağlık sigortalılarının, Sağlık Bakanlığı tarafından pandemi hastanesi olarak belirlenen ve anlaşmalı olan tüm özel hastanelerde COVID-19 tedavisi ile sınırlı kalmak koşuluyla yaptıracakları tedaviler Magdeburger Sigorta tarafından üstlenilecek. Bu uygulama çerçevesinde sigortalıların tedavi giderleri ve ortaya çıkan fark ücretleri, ilgili salgın süresince mevcut poliçe teminat, network ve limitleri dahilinde ödenecek.

Tüm yeni Magdeburger Tamamlayıcı ve Yabancı Sağlık Sigortalıları’nın COVID-19 tedavi giderleri -poliçe başlangıç tarihinden önce başlayan rahatsızlıkları hariç- belirtilen koşullarda karşılanacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiye Magdeburger Sigorta yetkili acenteleri veya 444 26 24 Magdeburger Müşteri Hizmetleri’nden ulaşılabilir.

 

Magdeburger Sigorta hakkında:

Magdeburger Sigorta, 176 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girmiştir. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu.

Magdeburger Sigorta, 2018 yılından itibaren Bor Holding iştiraki olarak sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı