Eker, fark yaratan ürünleriyle 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda

Eker, fark yaratan ürünleriyle 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda

Vakıf Katılım

Süt ürünlerinde Türkiye’nin yenilikçi markalarından Eker, en beğenilen ve fark yaratan ürünlerini, Anfaş Fuar Merkezi’nde 18 Ocak 2020 Cumartesi günü sona erecek olan 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda ziyaretçiler ile buluşturacak. Eker standını ziyaret eden katılımcılar hem merak ettikleri ürünlerle ilgili uzmanlardan bilgi alabilecek hem de ürün tadımı yapabilecekler.

Halkımızı 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, geniş ürün yelpazesini ve yepyeni ürün çeşitlerini, 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda misafirlerinin beğenisine sunacak. Pek çok sektör temsilcisinin katılacağı organizasyonda stant ziyaretçileri, Eker’in yenilikçi ürünleri hakkında uzmanlardan bilgi alabilecek.

Eker standında tadım yapma fırsatı

Ayran, yoğurt, meyveli yoğurt, süzme yoğurt, süt, kaymak, sütlü tatlı, tereyağı, beyaz peynir, kaşar peyniri ve probiyotik ailesi gibi ürün çeşitleriyle kendi sektöründe tüketicilerin en sevdiği markalar arasında yer alan Eker, ürünlerini 53 metrekarelik alanda yer alan standında sergileyecek.

Eker standını ziyaret eden katılımcılar, bilgi almak istedikleri ürünler ile ilgili tadım da yapabilecek. Süt ürünlerinde Türkiye’nin yenilikçi markalarından Eker, tüm fuar katılımcılarını; dördüncü holde yer alan M7 noktasındaki standına davet ediyor.


Hibya Haber Ajansı